5263fi.jpg

Vrouw van Seth Meyers bevallen … in de lobby van hun appartement

24/04/2018
Mamabaas
Door Mamabaas

Twee weken geleden is de vrouw van de Amerikaanse acteur, komiek en presentator Seth Meyers bevallen van een zoontje. De bevalling verliep echter niet helemaal zoals gepland: nog voor ze in de taxi naar het ziekenhuis konden stappen, beviel zijn vrouw in de lobby van hun appartement!

Meyers deed het hele verhaal uit de doeken tijdens zijn show ‘Late Night with Seth Meyers’. Daarbij keek hij eerst terug op de geboorte van hun eerste kindje. Toen was zijn vrouw bijna bevallen in de taxi, hun zoontje werd toen uiteindelijk geboren 20 minuten nadat ze toekwamen in het ziekenhuis. Een straf verhaal, vonden ze … tot baby nummer twee zich dus aankondigde.

‘De baby komt NU’

Toen zijn vrouw weeën kreeg, twee weken voor haar uitgerekende datum, besloten ze naar het ziekenhuis te trekken, samen met een doula en haar moeder. In de lift bleek zijn vrouw al helse weeën te hebben, en in de lobby schreeuwde ze uit dat ze niet in de taxi kon stappen, want dat de baby NU kwam. Zowel Seth als de doula probeerden de vrouw nog te kalmeren en haar ervan te verzekeren dat ze nog wel even tijd hadden. Maar niets bleek minder waar: het hoofdje zat effectief al klaar.

Er zat dan ook niets anders op dan de vrouw op de grond te installeren in de lobby. Ondertussen belde Meyers de ambulance, maar tijdens dat ene minuutje aan de telefoon ging het van “We krijgen een baby!” naar “De baby is er, het is een jongetje!”. Van een snelle bevalling gesproken…

Seth Meyers

Rollercoaster

Uiteindelijk kwam de brandweer van New York nog hulp bieden, en schoten de buren meteen ter hulp om warme handdoeken en dekens te brengen. Wat een rollercoaster van emoties moet dat geweest zijn!

Bekijk het verhaal van Seth Meyers vooral zelf, zalig om te zien hoe trots (en bij momenten emotioneel) hij het allemaal vertelt, uiteraard altijd met een komische noot ;-).