6852fi.jpg

Waarom De Schorre net deze zomer dé place to be is!

3/07/2020

2020 was al een bizar jaar en het belooft ook een vreemde zomer te worden. Maar vreemd hoeft geen synoniem te zijn voor saai, integendeel! Provinciaal recreatiedomein De Schorre in Boom wordt in normale zomers in één adem genoemd met Tomorrowland, maar in 2020 is dat natuurlijk anders. Dus heb jij de hele zomer tijd om deze fantastische plek te gaan ontdekken met je kinderen. En of het daar de moeite is!

De Schorre

Trollen spotten

In het uitgestrekte domein wonen zeven houten trollen. Het zijn prachtige creaties van de Deense kunstenaar Thomas Dambo. Op zoek gaan naar de magische trollen kan elke dag en op eigen houtje, maar je kan deze zomervakantie ook aansluiten bij trollenvertellingen of je kinderen inschrijven voor een creatieve workshop. Zo kunnen je kids zelf een kleine trol knutselen of leren hoe ze een mooi zelfportret moeten tekenen. Die laatste workshop is trouwens gebaseerd op ons ‘Bewaarboek voor tekeningen’!

De Schorre

Sport en spel

Maar De Schorre heeft deze zomer nog veel meer te bieden voor een dagje vol fun en plezier. Je kan er springen op het enige eindeloze hinkelpad ter wereld, genieten van een blotevoetenpad in het midden van de natuur, waterfietsen, gocarten, mountainbiken, beachvolley spelen, fietsen, minigolfen of je uitleven in de speeltuin. Of heb je meer zin in een portie Zumba of wobbelen? Er is zelfs een heuse avonturentoren met klimparcours en death ride! Echt waar, dat is daar dus gewoon een fantastisch pretpark, maar dan zonder aanschuiven: je kan alles op voorhand reserveren. Handig!

De Schorre

Eten & drinken

Geen zomer zonder terrasjes, ijsjes of zalige picknicks! Ook dat kan dus in De Schorre. Kies een tafeltje voor je eigen bubbel vlakbij de speeltuin of terwijl je kids een workshop circus volgen. Bestel een picknickmand of heerlijke tapas en zoek een gezellig plekje uit op het domein. Je krijgt er gratis een paar spelletjes bij zoals een ganzenbord en een heerlijk nostalgisch happertje met leuke opdrachtjes. Kwestie van rustig te kunnen genieten terwijl de kids aan ‘t spelen zijn: win-win!

Je vindt hier alle info over wat er deze zomer te doen is in De Schorre. Je kan er ook reserveren voor workshops of betalende activiteiten.

 

Foto’s © We Have Heart Photography / Yannig Van de Wouwer / Liesbeth Talboom

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes