4271fi.jpg

Waarom Mama Baas samenwerkt met Babymatters

31/10/2016
Mamabaas
Door Mamabaas

Babymatters is de exclusieve Benelux-distributeur van een select groepje topmerken voor baby’s, peuters en kleuters. Zowel Babymatters zelf als alle merken staan voor kwaliteit, veiligheid, gebruiksgemak en een eerlijke prijs. 

Een verhaal dat klopt

Babymatters kiest bewust voor een beperkt aantal merken, maar is absoluut geen merkverzamelaar. Zo staan ze 100% achter de merken die ze verdelen, omdat ze vertrekken vanuit een verhaal. Een verhaal dat klopt.

Zo vind je bijvoorbeeld allerlei verschillende producten van het merk Elodie Details: fopspenen, luiertassen, buggy’s maar ook badcapes, knuffeltjes en dekens. ‘Waarom zouden babyproducten geen stijlvolle en leuke accessoires kunnen zijn?’, dacht de Zweedse Linda Sätterström, mama van Elodie, zo’n 11 jaar geleden. En dus maakte ze haar eigen fopspeenkettingen, en leverde ze die aan winkels in de buurt. Vandaag is Elodie Details hét toonaangevende merk van hedendaags design voor baby’s, mét een uitgebreide home collectie.

Ook de Scandinavische Nomi vind je bij Babymatters . Nomi is de nieuwste kinderstoel van ontwerper Peter Opsvik, die 42 jaar geleden de wereldberoemde Tripp Trapp tekende. Die ontwierp hij voor zijn zoon toen, en nu bedacht hij de Nomi voor z’n kleindochtertje. De meegroeistoel combineert veiligheid met beweeglijkheid en comfort met Scandinavisch design.

En ook al uit het Hoge Noorden, de autostoelen en zwangerschapsgordels van het Noorse BeSafe. Zij zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in autostoelen tegen de rijrichting in. Die zijn wel 5x veiliger dan autostoelen waarbij je kind met de richting mee zit. In de BeSafe-stoelen kunnen kindjes tot ongeveer 4 jaar (105cm!) achterwaarts vervoerd worden. Scandinavian Safety, we like! 

De Babymatters -producten

Alle Babymatters -producten samen vormen een heel compleet aanbod: van fopspenen, autostoelen en babyfoons over draagzakken en luiertassen tot plaspotjes en drinkbekers. Van baby tot kind, van zwangere vrouw tot ervaren mama. Verder ook nog in het aanbod:

  • Ergobaby – Ergonomische draagzakken, inbakerdoeken, borstvoedingskussens en slaapzakken.
  • DotBaby – Alles voor de zindelijkheidstraining, van baby tot peuter en kleuter. Belgisch design!
  • OXO Tot – Eetstoelen, eet- en drinkgerei en nog veel meer, voor baby’s, peuters en kleuters. OXO Tot staat voor praktisch design van alledaagse gebruiksvoorwerpen met slimme extraatjes.
  • Lodger – Wikkeldekens, badcapes, voetenzakken voor elk seizoen en veel meer, in superzachte materialen.
  • Cantaloop – Zwangerschaps-, borstvoedings- en reshape-lingerie. Comfortabele basiscollectie voor elke dag.
  • NOVA – Babyfoons zonder stralingsgevaar.

Vraag naar onze producten in je babyspeciaalzaak of shop zelf op http://www.babymatters.com

elodie detail rugzak

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes