5604fi.jpg

Wat is het nut van al die foto’s van Sinterklaastafels?

30/11/2018
Mamabaas
Door Mamabaas

Ieder jaar zie ik op Facebook tientallen foto’s passeren van Sinterklaastafels. Ik vraag me altijd af wat daar het nut van is. Het lijkt soms wel een wedstrijd tussen de ouders…

Begrijp me niet verkeerd: de tafel staat hier helemaal vol. Sinterklaas is bij ons een groot feest. Dat heb ik als kind ook altijd gekregen en ik wil mijn kinderen datzelfde gevoel geven.  Ik kan me echter niet inbeelden dat mijn ouders vroeger een foto trokken van hun tafel, om die dan te tonen aan iedereen die over de vloer kwam.

Ik denk wel elk jaar aan alle mama’s en papa’s die dat allemaal wel willen geven aan hun kinderen, maar om één of andere reden niet kunnen. Het moet je hart dan toch breken om al die foto’s te zien passeren van ‘de tafel’.

Daarom een warme oproep:

Wil je graag iets posten over het leuke Sint-bezoek bij jouw thuis? Trek een foto van de oogjes vol pretlichtjes, of die stralende dankbare glimlach van je kind. Of daar nu een Nintendo Switch staat op ‘de tafel’ of er ligt een simpel racewagentje... het enige dat telt is de blijdschap van je kind.

Warme Sint-groetjes

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes