5988fi.jpg

Wat te doen dit Pinksterweekend?

7/06/2019
Mamabaas
Door Mamabaas

Joepie, we worden alweer getrakteerd op een verlengd weekend! Heb je nog geen plannen, maar wil je er graag op uit? Wij verzamelden een paar leuke ideetjes!

Pinksteren

In Turnhout vieren ze het driedaags pinksterweekend met de  37ste editie van de Stadsparkfeesten: een goed gevuld programma met muziek en animatie.
Meer info vind je hier

Aan de andere kant van het land staat Kortrijk op zijn kop tijdens het Sinksenfestival: muziek, straatanimatie, workshops, kunstprojcten, toffe zomerbars,… Hier vind je er alles over.

Vaderdag!

Op zondag trekken we alle registers open om de papa’s wat extra aandacht te geven.

In West- en Oost-Vlaanderen verwennen ze de papa’s met een beestig ontbijt op een boerderij in je buurt.  Zin om mee aan te schuiven? Haast je, want de plekken zijn beperkt!

In Torhout wordt papa helemaal zen: daar kan hij samen met zijn oogappel een yoga-sessie volgen. Schrijf nog snel in. 

Alle sportieve papa’s kunnen dan weer naar Blankenberge trekken voor de familie-fit-dag. Een initiatief van werkgroep gezinssport West-Vlaanderen, voor alle leden van gezinssport, gezinsbond en Gosa.  Voor meer info: bel of mail naar 050 41 46 36 dewasch.eric@scarlet.be

In de Schorre in Boom beleef je op kinderfestival Schorremorrie een avontuurlijke dag met meer dan 30 activiteiten voor 3- tot 12-jarigen. Oké, het is dan meer kinderdag dan vaderdag. Maar als de kinderen content zijn is de papa dat ook, toch?  Meer info vind je hier

Houdt vader van muziek, dansen en amusement? Dan kan hij zich samen met zijn kids uitleven op het Kids Festival in Sint-Niklaas. Opwarmen tijdens de kinderdisco en daarna lekker meebrullen met vrolijke deuntjes van de Ketnetband: fun verzekerd!

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes