7484fi.jpg

Webinar ‘Mama Baas Talks’: Slaapproblemen bij baby’s en peuters

3/06/2021
Mamabaas
Door Mamabaas

Vorig jaar waren jullie massaal present op onze webinars. Daarom bieden we jullie heel graag een nieuwe reeks aan van deze Mama Baas Talks. We selecteerden vijf interessante thema’s, en vijf sprekers zullen hun expertise op een toegankelijke manier proberen over te brengen. Het thema van de vierde webinar op de planning: slaapproblemen bij baby’s en peuters.  

Dankzij onze partner Parentia kunnen we de Mama Baas Talks gratis aanbieden.

Parentia, uitbetaler van je Groeipakket of kinderbijslag, zorgt niet alleen voor de stipte uitbetaling van je Groeipakket, maar ondersteunt elke ouder ook bij de gezinsadministratie, zodat jij als moeder of vader je kan focussen op wat echt telt. Ook tijdens de zwangerschap kan  je al rekenen op Parentia: vraag snel je startbedrag aan t.w.v. €1.144,44€!

Inschrijven is verplicht en kan via onderstaande link. Snel zijn is de boodschap!

Je kan het webinar ook op een later tijdstip herbekijken: na inschrijving krijg je daarvoor een link.

Slaapproblemen bij baby’s en peuters

Als heel jonge kinderen te weinig of slecht slapen is dat niet alleen erg lastig, het kan ook gevolgen hebben voor hun groei en ontwikkeling.

Prof. dr. Christine Vanhole gaat in dit webinar concreet in op (leeftijdsgebonden) slaapproblemen bij baby's, peuters en kleuters.  Welke problemen komen vaak voor en hoe kan je proberen deze op te lossen? 

Dit webinar gaat door op woensdag 16 juni om 20u. Inschrijven is gratis, maar verplicht en kan via deze link.