5303fi.jpg

Wedstrijd: WIN een Maxi-Cosi kinderwagen t.w.v. 768€!

24/05/2018
Mamabaas
Door Mamabaas

Welke kinderwagen is eigenlijk de beste? Dat is voor iedereen anders: elk gezin leeft anders en onderneemt andere activiteiten. Wat voor jou de perfecte kinderwagen is, is dat daarom niet voor je collega, buurvrouw of vriendin. Wij zetten alvast drie verschillende modellen van Maxi-Cosi op een rijtje, zo zie je meteen welke kinderwagen het beste past bij jullie, jullie kindje en jullie leven. Psssst, we mogen er trouwens ook eentje weggeven!

Maxi-Cosi Adorra

De lichtgewicht Adorra

De Adorra is perfect voor wie er graag op uit trekt. Gaan picknicken, een dagje gaan shoppen, een bezoekje aan een pretpark of gewoon naar de supermarkt: het gaat allemaal perfect, dankzij de extra grote boodschappenmand. De vier schokabsorberende wielen en het lichte gewicht zorgen trouwens voor een vlotte rit, ook op oneffen oppervlakten in de stad of in het bos. En door de hoge positie geniet je kleintje van maximaal comfort.

Meer info vind je hier.

Maxi-Cosi Stella

De wendbare Stella

De Stella manoeuvreer je met gemak door smalle steegjes of een drukke menigte, met een breedte van 55cm. Ideaal voor stadsmensen dus: de Stella leent zich uitstekend voor een dagje shoppen of een ontspannen pauze op een terrasje. En dankzij de grote, stevige wielen kan je soepel rijden over alle terreinen, waardoor ook een wandeling in de natuur geen probleem vormt met deze kinderwagen. Met de grote zonnekap ligt je kindje trouwens beschermd tegen de zon.

Meer info vind je hier.

Maxi-Cosi Nova

De handig inklapbare Nova

Met één duwtje met de voet kan je deze kinderwagen inklappen tot een compact pakket: superhandig! En dat zonder in te boeten aan rijcomfort, want dankzij de grote, schokdempende wielen met anti-lekbanden ga je soepel en vlotjes elk avontuur tegemoet op elke ondergrond.

Meer info vind je hier.

Win een Maxi-Cosi kinderwagen

Deze wedstrijd is ondertussen afgelopen. De winnaar wordt per e-mail op de hoogte gebracht.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes