8245fi.jpg

WIN: 1 jaar gratis Typ10 homeschooling t.w.v. €195!

20/05/2022
Mamabaas
Door Mamabaas

We kunnen er niet omheen: computervaardigheden zijn tegenwoordig heel belangrijk. En daar hoort natuurlijk ook blind typen bij. Dankzij de Typ10-methode kan je kind dat nu op een leuke manier gewoon thuis aanleren.

Online lessen

De Typ10 Homeschooling methode bestaat uit 10 interactieve online lessen om de basisvaardigheden van blind typen aangeleerd te krijgen. De lessen zijn gespreid over tien weken, met in de laatste sessie een afsluitende toets. Je krijgt op voorhand de nodige materialen thuis, en een login om je aan te melden bij de online module.

Een ervaren lesgever begeleid je via de webcam op een speelse manier en houdt rekening met je eigen tempo en met eventuele leerproblematieken zoals dyslexie, dyspraxie of ASS.  Er wordt gebruik gemaakt van verschillende leerkanalen – denk maar aan kleuren, prentjes, versjes, … - zodat het er niet louter motorisch repetitief aan toe gaat. De lessen van telkens een uur worden gegeven zoals een reguliere groepsles, en via de webcam en microfoon kan je vragen stellen en kan de lesgever individuele feedback geven.

Deelnemen kan vanaf 9 à 10 jaar, maar er zijn ook aparte groepen voor tieners en volwassenen. De lessen zijn haalbaar voor elk kind: het slaagpercentage is meer dan 92%!

Inhoud

Een jaar Typ10 homeschooling kost €195 en omvat:

  • Het werkboek* en stickermateriaal
  • 10 interactieve online lessen met live lesgever
  • Een online profiel om een jaar lang zelf te oefenen
  • Een unieke ervaring
  • De basisvaardigheden van het blind typen

* Een aangepast werkboek is voor kinderen met ASS, STOS of eventueel ook bruikbaar bij zwaardere schrijfproblematieken.

Win

Goed nieuws: wij mogen één zo’n Typ10 homeschooling-traject weggeven!

Wil jij kans maken op deze mooie prijs? Vul dan snel onderstaand wedstrijdformulier in.