5584fi.jpg

WIN: 5 Oral-B elektrische tandenborstels voor kinderen, met bijhorende tandpasta

20/11/2018
Mamabaas
Door Mamabaas

We weten tegenwoordig allemaal maar al te goed hoe belangrijk het is om het gebit bij onze kinderen al van kleinsaf goed te verzorgen. Dat betekent: twee keer per jaar op controle naar de tandarts, en twee keer per dag de tandjes poetsen. En daar is de elektrische tandenborstel van Oral-B perfect voor.

Oral-B

Elektrisch poetsen is sowieso beter dan met een ‘gewone’ tandenborstel. Maar da’s niet het enige voordeel: door de leuke en kindvriendelijke designs van de Oral-B elektrische tandenborstels is je kleintje nog veel gemotiveerder om zijn tandjes te poetsen. Want geef nu toe, alles gaat net dat beetje vlotter als er een tekening van Frozen / prinsessen / Cars of Star Wars opstaat ;-). Voor de grotere kinderen hebben de tandenborstels dan weer leuke en funky kleurtjes. Want ja, ook bij hen geldt: het oog wil ook wat!

Bovendien is er ook nog de 'Disney Magic Timer': een leuke app waardoor je kinderen helemáál enthousiast worden om hun tanden te poetsen. De app toont hoe lang ze moeten poetsen, en daarna worden ze beloond met een digitale ‘sticker’ in een album.

Een elektrische tandenborstel is overigens een originele cadeautip voor de kids. Het moet niet altijd speelgoed zijn, nietwaar? ;-) 

Wij mogen trouwens 5 elektrische tandenborstels weggeven, telkens met bijhorende tandpasta: 4 Oral-B Kids tandenborstels (Frozen / Disney Princess / Cars / Star Wars) en 1 Oral-B Junior tandenborstel (paars of groen).

Vul snel het wedstrijdformulier in, en wie weet sleep jij één van de tandenborstels in de wacht!  

Deze wedstrijd is ondertussen afgelopen.