6501fi.jpg

WIN: een maand luiers én doekjes bij JOONE!

10/02/2020
Mamabaas
Door Mamabaas

Schone luiers zonder toxische stoffen, die ook nog eens een tof printje hebben? Daar hebben wij wel oren naar! En wij zijn niet alleen: in Frankrijk werden de luiers van JOONE in 2018 al door het consumentenbureau uitgeroepen tot de nummer 1. En wij mogen nu een maandabonnement weggeven!

De luiers van JOONE bevatten geen toxische stoffen. Ze worden dus gemaakt zonder ftalaten, chloor, latex, glyfosaat, parabenen, geurstoffen, lotion, hormoonontregelaars of fenoxyethanol. Écht schone luiers dus.

Wat de luiers wel hebben? Toffe printjes! En geen nood, de luiers worden bedrukt met niet-giftige inkt op waterbasis.

Naast luiers produceert JOONE ook een breed gamma verzorgingsproducten voor baby’s én mama’s. Zo zijn er biologisch afbreekbare babydoekjes voor de billetjes (op basis van olijfolie) en voor de dagelijkse wasbeurt (op waterbasis).

En wat extra gemakkelijk is: je kan een handig abonnement nemen, waarbij je helemaal flexibel bent. Je kan elke maand de maat, designs én leveringsfrequentie kiezen.

Maar het beste van alles? Wij mogen zo’n maandabonnement weggeven, waarbij je een maand lang voorzien wordt van luiers én vochtige doekjes. Woopwoop!

JOONE

Wedstrijd

Wat je moet doen om kans te maken op dat abonnement?

De winnaar wordt bekend gemaakt op 24 februari.

Succes!