6665fi.jpg

WIN: We mogen twee LEGO DUPLO sets weggeven!

14/04/2020
Mamabaas
Door Mamabaas

Nu we al weken in ons kot moeten blijven, wordt er volop gespeeld. Véél gespeeld. Maar op den duur durft de verveling al eens toe te slaan (understatement), en dan komt wat nieuw speelgoed wel van pas. Dat hebben wij bij Mama Baas natuurlijk ook begrepen, en dus komen wij samen met LEGO DUPLO to the rescue: we mogen twee leuke sets weggeven!

Alfabet vrachtwagen

Bouwen, de fantasie prikkelen én spelenderwijs leren: dat is de alfabet vrachtwagen in een notendop. Om de lettersteentjes op de vrachtwagen te stapelen wordt de fijne motoriek aangesproken, maar ook creativiteit en inlevingsvermogen worden niet vergeten. En natuurlijk zijn er ook weer schattige figuurtjes die de set compleet maken!

Alfabet vrachtwagen

Modulair speelhuis

Welk kind vindt het niet plezant om vadertje en moedertje te spelen? Dit kleurrijke en moderne poppenhuis biedt peuters volop mogelijkheden om te spelen én te leren. Het speelhuis bevat heel wat herkenbare details – denk maar aan een keuken mét koelkast die open kan, een badkamer en een slaapkamer, … Bouwen jullie een torenhuis, of toch liever een woonhuis? Laat jullie fantasie de vrije loop – uren speelplezier gegarandeerd!

modulair speelhuis

WIN

Wil je graag één van deze speelsets van LEGO DUPLO in de wacht slepen? Vul dan snel onderstaand wedstrijdformulier in, en wie weet ben jij wel één van de twee gelukkige winnaars!

Deze wedstrijd is ondertussen afgelopen.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes