Zo blij dat het eindelijk zover is

  • door Mama

Goed nieuws. Super goed nieuws. Eindelijk, na al die maanden. Ik ben zwanger! En niet van 1 kindje. Het zijn er meteen … twee!

Goed nieuws. Super goed nieuws. Eindelijk, na al die maanden. Ik ben zwanger! En niet van 1 kindje. Het zijn er meteen … twee!

Ze zijn met twee!

Even verschieten van de tweeling op zich, ook al wisten we wel dat dit kon door de behandeling die we volgden. Even verschieten en dan SUPER blij zijn. We zijn in verwachting van een tweeling!

En dan nog niet zomaar een tweeling. Twee jongens, zagen we al op de 13-weken echo. Dat betekent wel dat ik nu in de minderheid ga zijn. Ik ga mij moeten verdedigen tussen mijn boys. Maar ik troost mezelf door te zeggen dat het echte mama-kindjes gaan zijn, uiteraard gaan ze dat zijn!

In één woord: genieten

Ondertussen ben ik 20 weken ver. De misselijkheid is zo goed als voorbij en zowel mijn man als ik zijn in de wolken. We hadden afgesproken dat we niet te veel, niets eigenlijk, gingen kopen voor de kids tot ze levensvatbaar zijn, maar ondertussen is dit ‘goede voornemen’ al weer lang vergeten. Jah, die kinderen moeten wel een buggy, maxicosi, kleren (massa’s kleren), meters en peters … hebben. En jah, de meeste van die dingen moeten nu ook lang op voorhand besteld worden. Zo is dat J. En eigenlijk geniet ik ervan. Ik geniet er ontzettend van.

Ik zweef op een roze wolk. Twee roze wolken eigenlijk :-).