7003fi.jpg

Zo tackel je de herfst (en die frissere temperaturen) met een baby

7/11/2020
Mamabaas
Door Mamabaas

We kunnen er niet meer omheen: de zomer is voorbij en de herfst heeft zijn intrede gedaan. Getuige daarvan zijn de vallende blaadjes, de vele regenbuien en het dalende kwik. Tijd om het binnen lekker gezellig te maken of om warm ingeduffeld de natuur in te trekken! We verzamelden alvast enkele handige tips om heerlijk te genieten van de herfst: al spelend of onder een dekentje, jij bent perfect voorbereid!

Op stap

Het herfstzonnetje is de perfecte metgezel voor een gezellige wandeling door het park of in het bos. Want is er iets leuker dan samen de frisse buitenlucht op te snuiven en je te laten betoveren door de prachtige herfstkleuren? Met de juiste bescherming zal ook je kleintje optimaal genieten als jullie samen op stap gaan. Wat je tijdens zo’n herfstwandeling zeker niet mag vergeten? Een warme voetenzak en een mutsje! Op echt frisse dagen neem je best ook nog een dekentje mee, zodat je kleintje het op geen enkel moment koud heeft.

Spelen

Spelen is goed voor je kleintje. En natuurlijk is de frisse buitenlucht gezond, maar met het juiste speelgoed stimuleer je ook binnenshuis de ontwikkeling en de motoriek van je kindje. Bovendien is het ook superleuk, zo gezellig samen binnen spelen op koude of natte dagen. Een lekker lui dagje waarbij je kindje toch gestimuleerd wordt: echte quality time!

spelen Dreambaby

herfstkleuren Dreambaby

Hersftkleuren

De shortjes en zomerjurkjes mogen terug in de kast, haal die warmere kleertjes maar boven! En samen met het koudere weer doen ook de herfstkleuren hun intrede. Dé kleuren dit najaar? Die zijn uitgesproken, levendig en gebaseerd op natuurlijke materialen. Denk maar aan oker, mosterdgeel, steenblauw, donkergroen of roestbruin. Liever wat zachtere tinten? Ga dan voor perzik of roze!

Leuk meegenomen: momenteel loopt er bij Dreambaby een actie waarbij je bij aankoop vanaf 2 stuks 20% korting krijgt op de Dreambee-collecties van Nino en Tobi!

gezondheid Dreambaby

Gezondheid

Het einde van de zomer luidt – helaas – ook de terugkeer van de verkoudheden in. Spulletjes als een thermometer, neusreiniger of luchtbevochtiger komen dan zeker van pas. Om goed voorbereid te zijn kan je die nu al in huis halen. Dan zit je niet met je handen in het haar als zo’n verkoudheid ’s nachts komt piepen (en laat ons eerlijk zijn: is dat niet altijd zo?).

 

Meer inspiratie voor op koudere dagen vind je hier.

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Dreambaby. Meer lezen over ons advertentiebeleid kun je hier. 

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes