5822fi.jpg

Zwanger of onlangs bevallen? Check it out dit weekend: de Babyboom Beurs in Brussel

22/03/2019
Mamabaas
Door Mamabaas

Van 22 (vandaag dus:-) tot en met 24 maart is het weer tijd voor de Babyboom Beurs in Brussels Expo. Een aanrader voor toekomstige en jonge ouders. Om informatie te verzamelen, inspiratie op te doen én misschien een paar toffe koopjes te scoren.

kinderkamer
buggys beurs

Inspiratie opdoen

Ben je nog niet zeker welke buggy je wil aanschaffen? Zoek je nog inspiratie voor een origineel geboortekaartje of tips om de kinderkamer Instagramproof te maken? De komende dagen kan je in Brussel babywagens à volonté uittesten, leuke ideeën scoren, zelfs fruitpapjes proeven! (Ah, je kan trouwens ook een foto van je spruit laten nemen (als je die al hebt, natuurlijk :-)).)

kinderkamer beurs
borstvoedingsruimte beurs

Nuttige informatie verzamelen

Een geïnformeerde moeder is er twee waard! De komende dagen staan er een heel aanbod workshops en infosessies gepland op de beurs. Rond het dragen van je baby, kinderbijslag, veilig slapen, borstvoeding etc.! Check zeker het hele programma hier.

stand Mama Baas

En wij zijn er ook!

Last but not least staan wij er ook met een – al zeggen we het zelf – keileuke pop-up shop van onze webshop. Inclusief outlet-hoekje waar je toffe koopjes kan doen!

Wie op zaterdagnamiddag langskomt, kan trouwens een heerlijk verwenmomentje met RainPharma producten verwachten.

Ah, en zeker meedoen met onze wedstrijd: we geven een Wobbel 360 weg aan wie het langste op onze Wobbel kan draaien. Euh, niet misselijk worden he!

Meer info over de beurs vind je hier. Hopelijk tot daar!