7668fi.jpg

Zwanger of onlangs bevallen? Dan is de Babyboom Beurs in Brussel the place to be op 22-23-24 oktober

5/10/2021
Mamabaas
Door Mamabaas

Hoera, het ‘gewone leven’ begint stilaan weer op gang te komen na alle corona-ellende, en dat betekent ook dat de Babyboom Beurs opnieuw kan opstarten. Meer nog, op 22, 23 en 24 oktober vindt al de 25ste editie van de beurs plaats, in Brussels Expo.

Babyboom is niet zomaar een beurs: het is de grootste beurs voor toekomstige en jonge ouders. Er zijn conferenties en nuttige workshops, je krijgt er heel wat nuttige informatie én je kan er leuke koopjes doen.

Wat kan je precies verwachten op de Babyboom Beurs? De beurs richt zich zowel op wie babyplannen heeft als op wie al kindjes heeft.

Inspiratie opdoen

Zo kan je volop inspiratie opdoen: van geboortekaartjes en doopsuiker tot hoe je de allerleukste kinderkamers kan inrichten. Je shopt er zelfs toffe kinderkleertjes! Geloof ons vrij: je zal zonder twijfel met een hoofd vol ideeën weer buiten komen!

Nuttige info en workshops

Daarnaast krijg je ook een antwoord op talloze vragen, zoals hoe het geboorteverlof precies in elkaar zit of hoe je je baby veilig te slapen kan leggen. En dat is niet alles: je kan er ook verschillende workshops volgen. Van borstvoeding over de dagelijkse uitdagingen met een pasgeborene tot het dragen van je baby: je vindt zeker een workshop of conferentie die aansluit bij je interesses.

Mama Baas op Babyboom

Last but not least zijn wij heel blij te kunnen aankondigen dat wij ook zélf aanwezig zullen zijn op de beurs met een keileuke pop-up shop van onze webshop. Meer nog, we hebben zelfs een outlet-hoek waar je heuse koopjes kan doen!

Korting

Voor wie van plan is naar de beurs te gaan hebben we nog leuk nieuws: via deze link kan je tickets met korting scoren!

Nog even de praktische info op een rijtje:

De Babyboom Beurs vindt plaats op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 oktober in Paleis 11 van Brussels Expo, telkens van 10 tot 18 uur.

Meer info over de beurs vind je hier. Hopelijk tot dan?!

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes