5815fi.jpg

Zwanger of onlangs bevallen? Dan is de Babyboom Beurs in Brussel volgende week the place to be

12/03/2019
Mamabaas
Door Mamabaas

Van 22 tot en met 24 maart is het weer tijd voor de Babyboom Beurs in Brussels Expo. Babyboom is niet zomaar een beurs: het is de grootste beurs voor toekomstige en jonge ouders. Er zijn conferenties en nuttige workshops, je krijgt er heel wat nuttige informatie én je kan er leuke koopjes doen.

Wat kan je precies verwachten op de Babyboom Beurs? De beurs richt zich zowel op wie babyplannen heeft als op wie al kindjes heeft.

Babyboom

Inspiratie opdoen

Zo kan je volop inspiratie opdoen: van geboortekaartjes en doopsuiker tot hoe je de allerleukste kinderkamers kan inrichten. Je shopt er zelfs toffe kinderkleertjes! We gingen vorig jaar de sfeer opsnuiven op de beurs, en geloof ons vrij: je zal zonder twijfel met een hoofd vol ideeën weer buiten komen!

Nuttige info en workshops

Daarnaast krijg je ook een antwoord op talloze vragen, zoals hoe het geboorteverlof precies in elkaar zit of hoe je je baby veilig te slapen kan leggen. En dat is niet alles: je kan er ook verschillende workshops volgen. Van borstvoeding over de dagelijkse uitdagingen met een pasgeborene tot het dragen van je baby: je vindt zeker een workshop of conferentie die aansluit bij je interesses.

Mama Baas op Babyboom

Last but not least zijn wij heel blij te kunnen aankondigen dat wij ook zélf aanwezig zullen zijn op de beurs met een keileuke pop-up shop van onze webshop. Meer nog, we hebben zelfs een outlet-hoek waar je heuse koopjes kan doen!

Wie op zaterdagnamiddag langskomt, kan daarbij bovendien genieten van een heerlijk verwenmomentje met RainPharma producten.

En alsof dat nog niet genoeg is, gooien we er nog een supertoffe wedstrijd bovenop: we geven een Wobbel 360 weg aan wie het langste op onze Wobbel kan draaien. Zeker de moeite waard dus!

Meer info over de beurs vind je hier. Hopelijk tot dan?!

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes