Peuters wenen in stoel

Lachen! Dit zijn jullie ‘mooiste’ zomerbloopers

25/08/2023
Mamabaas
Door Mamabaas

Zomer, vakantie, een straaltje zon … mix die samen en je krijgt een perfecte cocktail. En een ideaal recept voor prachtige foto’s. Tenzij … je kleine modelletjes of de situatie niet meewerken. Dan krijg je geweldige exemplaren voor de verzameling ‘zomerbloopers’. Dit is de crème de la crème uit jullie inzendingen.

Bloopers vereeuwigen

Blooper of niet, zo'n foto's verdienen ook een plekje in je terugblik op de vakantie toch? Bij ons heel graag zelfs :-).

En nog fijner is dat als je een vakantiefotoboek kan maken met een unieke korting van 25 % (zie onderaan voor meer info).

Plan: mooie feestfoto met kindjes. Uitvoering: fail

blooperfoto kinderen

Zoek mijn dochter …

blooperfoto kinderen

Ja, ik wél al voetballen!

blooperfoto kinderen

Een simpele, leuke foto wilde ik maken. Tja ...

blooperfoto kinderen

Zus heeft er haar bedenkingen bij

blooperfoto kinderen

Selfie, lachen!

blooperfoto kinderen

Oei, beetje boos?

blooperfoto kinderen

Niet op het randje staan daar achter, zodat je niet vaaal…. t. Laat maar ... 

blooperfoto kinderen

Een 10/10 voor elegantie

blooperfoto kinderen

Het leven is zwaar zo op vakantie, met zonnebloemen en al

blooperfoto kinderen

Zonnehoed/helm: check!

blooperfoto kinderen

Lachen, schatje!

blooperfoto kinderen

Tips voor een geslaagd zomerfotoboek

fotoboek albelli platliggend premium

De zomervakantie mag dan wel (bijna) voorbijzijn, de herinneringen neem je mee. Zeker als je ze hebt vastgelegd op foto. Een fotoalbum is ideaal om op een gestolen moment terug te blikken op die heerlijke vakantie.

Maar eerlijk is eerlijk: tijd is zo schaars – met al die goedgevulde agenda’s in het gezin ;-). En zo’n album samenstellen … dat duurt zo lang, toch? Wel … het kan ook snel gaan! Want snel en eenvoudig zet je bij albelli je foto’s in een fotoboek. Volledig aan te passen aan je eigen smaak trouwens, ook met een themaboek.

Platliggend premium

fotoboek albelli platliggend premium

Om je foto’s op hun mooist te laten uitkomen is de optie ‘platliggend premium’ ideaal. De vouw in het midden van je fotoboek wordt verwijderd, waardoor je foto’s over twee pagina’s lopen. Je foto’s worden dus naadloos van links naar rechts afgedrukt. Je vakantieshots komen er zo geweldig uit: landschappen, groepsfoto’s … alsof je alles opnieuw beleeft.

Voor de fotoalbums met platliggend premium kan je ook rekenen op speciaal papier dat dikker is dan bij de standaard fotoboeken. Je kiest ‘platliggend premium’ direct in de offline en online ontwerpsoftware van albelli.

TIP: gebruik de albelli App. Daarin kan je direct vanop je gsm je foto’s opladen en een fotoboek maken. Je kan ofwel in de app zelf het boek ontwerpen ofwel de Smart Assistent gebruiken die je foto’s automatisch in het boek zet. Als je die laatste optie kiest, kan je daarna ook nog aanpassingen doorvoeren.

Maar je kan even goed volledig van scratch beginnen en je heel eigen ontwerp maken met de software die je kan downloaden voor je computer.

UNIEKE korting van 25% op je fotoboek

fotoboeken albelli

Zin gekregen om je mooiste zomerherinneringen, grappigste beelden en zonnigste foto’s te verzamelen in een fotoboek?

Bij albelli krijgen alle Mama Baasvolgers uitzonderlijk 25 % korting op alle formaat fotoboeken als welkomstgeschenk (geldig tot en met 30 september 2023 – niet geldig voor verzendkosten).

Ga aan de slag met de unieke code MAMAZOMER. Veel ‘fotoplakplezier’!

 

* Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met onze partner albelli. Meer info over ons advertentiebeleid vind je hier.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes