3788fi.jpg

5 x waarom ik zo blij ben als we buiten kunnen

20/06/2024

Dat we volop genieten dezer dagen, de kids en ik. Zo blij dat het zonnetje schijnt, dat we weer gewoon allemaal buiten kunnen. En er zijn werkelijk alleen maar voordelen!

Alleen maar voordelen!

  1. Plotseling is het geluidsvolume in huis tot een minimum beperkt. En ook in de tuin hoor je maar in de verte wat gebabbel. Euh, behalve als er een klein accidentje met de schommel gebeurt natuurlijk. Of als er wat ruzie is over wie er links dan wel rechts in de zandbak mag zitten.
  1. Het huis? Dat is ongelofelijk proper. Er is bijna geen rommel te bespeuren. Oppervlakkig gezien dan. Het is wel mogelijk dat je precies zand onder je voeten voelt als je door de living loopt. Overal eigenlijk. Aha, dat zal zijn van toen er eentje dringend naar het toilet moest. En die zandbak leek wel nog zo een strak plan!
  1. Je kan het nuttige aan het aangename koppelen. Kinderen zijn multi-inzetbaar als je de tuin wil opruimen. Blaadjes oprapen, planten water geven, voor papa’s voeten lopen als hij met de grasmaaier bezig is. Plezier verzekerd!
  1. De kids lijken zichzelf te entertainen. Er wordt (bijna) niet gevraagd of mama mee wil spelen. Of mama de televisie wil aanzetten. Of mama wil voorlezen dan wel knutselen. Soms natuurlijk moet je wel eens die schommel gaan duwen. Of mee in de zandbak gaan zitten. Het is ook wel mogelijk dat er een ruzietje geblust moet worden. Maar het is zelfs haalbaar om eens met je gezicht in het zonnetje te gaan zitten. Za-lig.
  1. We lopen echt met z’n allen gelukkiger rond, lijkt het wel. Lucht! Zon! Warmte! Gras! Ah, en het belangrijkste van al. Eindelijk. Het is weer tijd voor ijsjes!

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes