blotevoetenpad

5x te land, ter zee en in de lucht

2/08/2022
Mamabaas
Door Mamabaas

Nee, we gaan het niet hebben over dat bekende programma ooit uitgezonden op de Nederlandse televisie. We hebben het wél over leuke activiteiten die je kan doen met beide voeten op grond, van de grond of in het water.

1. Te land

maisdoolhof

Bestaat er een andere manier om je meer verbonden te voelen met de aarde dan een blotevoetenpad? Ik dacht het niet! Bij het blotevoetenpad Lieteberg volg je een parcours van 3 kilometer over verschillende ondergronden, door een rivier, onder de grond en zoveel meer. Ideale manier om jezelf en je kind(jes) dichter bij de natuur te brengen!

Hou je liever de schoenen aan? Bezoek dan zeker eens het maisdoolhof in Putte. Het labyrint is maar liefst 6 hectare groot, dus de uitgang vinden is een ware uitdaging. Gelukkig is er mais, zodat je in elk geval niet verhongert…

 

2. Ter zee

sky shark

Fantaseer je al lang over een zeiltocht rond de wereld, maar kun je niet zeilen? Dan kun je ook een zeiltocht boeken bij Zeilen op zee. Wat kan je verwachten? Een onvergetelijke tocht op de Noordzee, een inwijding in het vak, een lekker hapje in Cadzand en nog veel meer.

Nood aan iets meer avontuur? Zoef door het water in de buik van een haai. Say what? Met de Skyshark maak je een rit waarbij je afwisselend onder het water terechtkomt om er dan weer uit te springen. Een super coole ervaring voor echte waaghalzen!

 

3. In de lucht

indoor skydiven

Toch liever eens van de grond gaan? Bij Ice Mountain in Komen kan je doen aan Indoor Skydiving. Ideaal voor de kleine spruitjes is hier het pakket Kids Indoor Skydiving School, waar je voor een aanvaardbare prijs aan drie vluchten kunt deelnemen.

 

 

Meer lezen?

Nooitgedachtland

Auteur Vanessa Sanders bezorgt je in 'Nooitgedachtland' oneindig veel inspiratie voor uitstapjes binnen de Benelux.

Iets gaan drinken in een kattencafé? Gaan picknicken tussen de schapen? Toch liever een Willy Wonka-wandeling? Of is je kind een waterrat en zegt varen met een vlot je meer? Alle uitstapjes zijn geschikt voor kinderen én ouders ;-). Een korte activiteit of met een hapje en overnachting erbij? Alles komt aan bod!

 

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes