binnenspeeltuin Speelput

Fijnste binnenspeeltuin in West-Vlaanderen: dit is de winnaar!

30/03/2024
Mamabaas
Door Mamabaas

Mama Baas organiseerde haar allereerste verkiezing van de fijnste binnenspeeltuin. En het is zover: de winnaars zijn gekend. Jullie hebben gesproken en de plezantste binnenspeeltuin van West-Vlaanderen verkozen. Proficiat, Speelpunt!

*tromgeroffel

De winnaar is: Speelpunt in Zwevegem.

binnenspeeltuin Speelput

Speelpunt staat voor eindeloos en origineel speelplezier. Met maar liefst 16 avonturen verspreid over 2500 m² wordt het voor heel het gezin een avontuurlijke dag. Jonge ontdekkingsreizigers kunnen vertrekken op spannend klimavontuur en ze overwinnen 7 verschillende klimmuren met 10 klimlijnen en verschillende moeilijkheidsgraden.

Kinderen kunnen zich volledig laten gaan op de schaatspiste en in de disco kunnen breakdancers hun coolste danspasjes tonen. Stoere rakkers en meiden kunnen elkaar uitdagen in het laserlabyrinth en detectives gaan op zoek naar het geheim van Lemmie in de raadselkamer.

Voor de allerkleinsten is er de kleurrijke Mini Jungle en ze kunnen luisteren naar wonderlijke verhaaltjes in de magische boomhut.

Uniek in Speelpunt is de uitgebreide verzameling van vrolijke PLAYMOBIL®-figuren. De allerkleinsten laten hun fantasie de vrije loop in zelfbedachte avonturen met de vele dieren, voertuigen, ... uit de uitgebreide PLAYMOBIL® 1.2.3-collectie.

Speelpunt kiest er bewust voor om geen computerconsoles te voorzien in de indoor speeltuin. En bij bepaalde activiteiten kunnen ouders zelfs actief meespelen.

We citeren graag ook enkelen onder jullie. Een greep uit jullie commentaren:

“Super toffe attracties voor de kindjes. Niet je normale go to speeltuin, maar echt een beleving voor de kinderen.”

“Leukste speeltuin ooit. Je kan er van alles doen. De kids amuseren zich heel erg: klimmuuren, lasergame, leeshut, playmobil, lego, schaatstpiste, dicokamer ... Ook vriendelijk personeel, alles proper. In een woord: top!”

“Groot, uitdagend, netjes, heel veel keuze voor groot en klein, ruime openingsuren en super wijs omdat het in een oud zwembad is.”

“Er zijn allerlei leuke activiteiten die de kinderen kunnen doen, van klimmen tot en met schaatsen. Niet te vergeten de lazer room en nog veel meer. De medewerkers zijn daar top! Altijd met respect behandeld geweest.”

“Heel veel variatie voor spelplezier op een unieke locatie: je ziet de badkuip van het oude zwembad zelfs nog! Klimmuren, speleo, schaatspiste, VR games, lekker ontbijt en leuke ringstaartmaki als mascotte!”

“Lekker eten, leuke attracties, aangenaam zitten (geen hangar), vriendelijk personeel, VR games, leuk verhaal van mascotte Lemmie.”

“Veel variatie, unieke omgeving, veel mogelijkheden van feestjes tot kampjes tot ontbijten …”

“Super uitgebreid aanbod voor de allerkleinsten tot de wat oudere kinderen, heel speciale setting (oud zwembad) en momenteel nieuwe sensaties zoals virtual reality!”

“Veilig en rustig plekje voorzien voor baby/peuters waar ze hun kunnen uitleven zonder dat de grotere kindjes er meteen bij kunnen.”

“Ruim aanbod voor grote en kleine kinderen, unieke spelletjes (kamer met lasers, disco met black lights, veel klimmuren), zowel voor avontuur als rustigere plekjes zoals leeshoekje.”

 

Het podium

Een eervolle vermelding gaat naar nummer twee, Kids Kingdom in Roeselare. En De Zes Bochten in Knokke-Heist vervolledigt het podium op plaats drie.

Beleving staat centraal in Kids Kingdom. De kleinste speelvogels hebben een volwaardige speelhoek waar ze zich kunnen uitleven. De funzone is voor kindjes vanaf 3 jaar. Die vinden er een rodelbaan met bochten, een sluipparcours, een autoparcours, een ballenbad, trampolines, verschillende glijbanen, een klimvulkaan, een spidertower, een airhockeytafel …

In de bouwzone kunnen kinderen hun innerlijke architect helemaal vrijlaten. En op het danspodium gooien ze de beentjes los. Even uitblazen? Dat kan in de rusthoek, met educatieve en ontspannende spelletjes.

In De Zes Bochten vind je niet alleen een hotel en restaurant, maar ook een grote indoor én outdoor speeltuin. Beide speeltuinen hebben een aparte peuterzone, zodat de allerkleinsten rustig kunnen spelen. Zowel heel jong als wat ouder kunnen zich zorgeloos uitleven in een speelparadijs.

De volledige top 3

  1. Speelpunt (Zwevegem)
  2. Kids Kingdom (Roeselare)
  3. De Zes Bochten (Knokke-Heist)

De andere genomineerden waren:

  • Binnenpret (Sijsele)
  • De Wonderlamp (Aartrijke)
  • Boebalu (Roeselare)
  • Bobo’s Land (Damme)
  • Diep in de Zee (Oostkamp)
  • Huppel-de-Pup (Menen)
  • Mini World (Roeselare)

 

Zo, veel speelpret iedereen! (en ouders, vergeet je oordopjes niet ;-))

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes