JEF Film Rosa de kleine bloemenfee

Filmtip voor kleuters: ‘Rosa, de kleine bloemenfee’ + WIN een gezinsticket!

14/11/2023
Mamabaas
Door Mamabaas

Je kleuter de bioscoop laten ontdekken? Dat kan! JEF heeft een superfijne film voor jonge kijkers op het einde van het jaar. Zo kan je vanaf 29 november 2023 gaan kijken naar ‘Rosa, de kleine bloemenfee. En daarvoor mogen we 4 gezinstickets (voor 4 personen) weggeven!

Op zoek naar een fijne en toegankelijke film voor je kleuter? Doorheen het jaar presenteert JEF films helemaal op maat van peuters en kleuters. Je mag kleurrijke kortfilmcompilaties en films in de bioscoop verwachten. En rond het einde van het jaar kan je weer terecht in de cinema voor een fijne (eerste) filmervaring op het grote scherm voor je kindje(s).

Rosa, de kleine bloemenfee

De eindejaarsfilm die JEF presenteert, is ‘Rosa, de kleine bloemenfee’. Vanaf 29 november 2023 kan je hem gaan bekijken in verschillende Vlaamse bioscopen.

Rosa de kleine bloemenfee film

Rosa, de kleine bloemenfee is fantasierijk en herkenbaar voor jonge én volwassen kijkers. Iedereen is weleens eenzaam of bang, toch? Maar deze fleurige animatiefilm toont hoe goede vrienden elkaar uitdagen en het beste in elkaar naar boven brengen.

Bloemenfee Rosa woont in een prachtige natuurwereld vol fantastische wezens. Maar ze is onzeker en bang. Het liefst zou ze voor altijd in haar rozenstruik blijven, al is ze daar erg eenzaam … Op een dag ontmoet Rosa de avontuurlijke vlinder Silke. Ondanks hun verschillende karakters worden ze meteen goede vrienden.

Wanneer een gemene Steentrol Silke ontvoert, moet Rosa haar angsten overwinnen. Ze vertrekt op een gevaarlijke reis om Silke te redden.

Rosa de kleine bloemenfee film

Alle info over waar en wanneer je de film kan zien, en tickets kopen vind je hier.

Duur: 75 minuten

Leeftijd: 4+

Genre: animatie

Taal: Nederlands gesproken

Hier kan je de film zien:

 • Studio Skoop (Gent)
 • Sphinx cinema (Gent)
 • Lumière Antwerpen
 • Lumière Mechelen
 • Lumière Brugge
 • Cinema ZED (Leuven)

 

WIN 4x4 tickets voor ‘Rosa, de kleine bloemenfee!

Rosa de kleine bloemenfee film

Zin in een gezellig cinema-uitje met je gezin? Dan hebben we goed nieuws, want wij mogen 4 gezinstickets (voor 4 personen) weggeven!

Vul vóór 1 december 2023 – 23u59 onderstaand wedstrijdformulier.

En wie weet beleef jij samen met je kindje en/of gezin binnenkort een topmoment in de bioscoop.

 

* Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met onze partner JEF. Meer info over ons advertentiebeleid vind je hier.

  Bestsellers

  ongefilterd moederschap lorentia veppi

  Ongefilterd moederschap

  € 19.99
  mok legendaddy

  Koffiemok | legendaddy

  € 16.95
  to do hero gezinsplanner

  To Do Hero: Gezinsplanner

  € 18.99

  Meilleures ventes