Kayla Sullivan brengt verslag uit van vakantietrip met gezin

Grappig: mama gaat viraal met verslag van rit naar vakantiebestemming met gezin

18/07/2023
Mamabaas
Door Mamabaas

Kayla Sullivan is mama én nieuwsanker. Ze is ook actief op TikTok en haar hilarische video’s gaan vaak viraal. Zo brengt ze op de grappigste manier verslag uit van de dagelijkse realiteit van het moederschap (#momlife), zoals een reportage over de driftbuien van haar peuter.

Een van haar recente video’s, een TikTok-road trip met het gezin, is intussen goed vertrokken op sociale media. Met haar kenmerkende nieuwsstem legt ze de frustraties van een roadtrip met het gezin vast, mét alle snackstops, vertragingen bij tankstations, het onvermijdelijke geschreeuw tegen de persoon achter het stuur en de conversaties met kinderen in een auto.

"Kayla Sullivan brengt live verslag uit van onze roadtrip met het gezin, waar we stipt om 7 uur zouden vertrekken. Het is 13.23 uur en we rijden nu pas de oprit af”, start ze.

"Ik kan bevestigen dat ik ingepakt en klaar was," zegt ze, "Maar het lijkt erop dat sommige Sullivans langzamer zijn dan anderen." Terwijl je op de achtergrond haar moeder hoort: "Kayla Marie".

Vertrokken? Stoppen!

Kayla Sullivan brengt verslag uit van vakantietrip met gezin

Het zou geen gezinstrip zijn als je vanaf het begin te laat bent en de spanningen meteen hoog oplopen, toch? En het zou geen roadtrip zijn zonder meerdere stops, juist? Als je je afvraagt hoelang het duurde voor ze een eerste keer de auto aan de kant zetten … wel, dat was vrij snel.

Kayla laat trouwens ook getuigen aan het woord. Zo geeft ze de microfoon (een pakje sladressing uit haar bedenkelijke saladekommetje) aan haar kinderen. De schattigaards bevestigen dat een gekoeld drankje halen "absoluut noodzakelijk" was.

Heerlijk ook hoe ze schetst hoe haar drankje smaakt. "Ik kan nu het deel teruggegeven drinken proeven", bevestigt ze. Aangezien een van de kinderen uit haar fles drinkt, nadat hij eerder zijn eigen drankje had “geëist”, want NATUURLIJK is niets echt “van jou” als je kinderen hebt, toch?

De hele video is een montage van de hoogte- en dieptepunten van een roadtrip met het gezin en verzamelde intussen meer dan een miljoen likes en een heleboel reacties van haar trouwe schare fans.

Bekijk Kayla's verslag

 

Vervolg 

Voor wie zich afvraagt hoe het eraan toegaat eens ze hun bestemming aan het meer bereikt hebben, heeft Kayla een opvolgverslag gemaakt.

Kayla Sullivan brengt verslag uit van vakantietrip met gezin

 

 

Bron: vrij vertaald naar Motherly

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes