3036fi.jpg

Het perfecte plaatje ... not :-)

26/07/2022

We doen het allemaal wel, denk ik. Onze schattigste, mooiste foto’s posten op Facebook, Instagram and such. Maar misschien toch ook wel fijn om te weten dat die perfecte foto meestal een momentopname is. Het allerbeste moment! :-)

Picture perfect?!

Deze zomer bleven we in België. Het zeetje. Het weer zat meestal heel goed, maar ook af en toe niet honderd procent mee. Maar we hadden ons voorgenomen ons dat überhaupt niet aan te trekken. Een beetje wandelen. Een ijsje eten. Naar de film. Een shopje. En, niet te vergeten, een kwistax!

En tijdens die dolle rit in de kwistax nam ik snel een foto van mijn meisjes. De frisse wind in de haren. (Min of meer) lachende gezichtjes. De diepblauwe zee denk je erbij op de achtergrond.  

Zo ging het dus echt:

  • De frisse bries bleek een bijna stormpje van 6 Beaufort te zijn. We waaiden net niet van de dijk af. Blijven gaan! (Er bood zelfs een wandelaar aan om ons een duwke te geven. Slik :-)).
  • De meisjes waren werkelijk superenthousiast. En dat duurde … euhm… circa tien minuten. Daarna kregen ze het wat op de zenuwen. Omdat ze ‘vast’ zaten, zelf niet konden fietsen (fatale fout van onzentwege) én naast elkaar zaten, met letterlijk een paar centimeters manpeuvreerruimte.

 

We hebben er wel allemaal een superfijne herinnering aan overgehouden. Dat geduw en getrek hoort er gewoon wat bij, bij de girls.

En ze wilden zo opnieuw! Mama en papa daarentegen, die gaan nog eventjes bekomen :-). Een jaartje ofzo.