de kom kindvriendelijke brasserie

Kindvriendelijkste brasserie in Vlaams-Brabant: dit is de winnaar!

29/10/2023
Mamabaas
Door Mamabaas

Mama Baas organiseerde haar allereerste verkiezing van kindvriendelijke brasserie. En het is zover: de winnaars zijn gekend. Jullie hebben gesproken en de kindvriendelijkste brasserie van Vlaams-Brabant en Brussel verkozen. Proficiat, De Kom! Ontdek ook de winnaars in de andere Vlaamse provincies.

*tromgeroffel

De winnaar is: De Kom in Baal!

De Kom staat voor eten en spelen, 100 % kidsproof. Het is gezellig en lekker tafelen terwijl de kinderen zich rot amuseren. Kinderen amuseren zich in de binnen- of buitenspeeltuin, of met speelgoedsets en spelletjes aan tafel. Het is er heerlijk eten én spelen, glijden, klimmen en klauteren.

Je vindt er ook een uitgebreide menukeuze voor de kleintjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van Mac & cheese met verborgen groentjes ;-). En zelfs voor de aller-allerkleinsten. Voor baby’s kan je er zelfs fruitpap bestellen, als je wil.

We citeren graag ook enkelen onder jullie. Een greep uit jullie commentaren:

Kindjes kunnen zowel buiten als binnen spelen. Heel kindvriendelijk gemaakt. Lekker eten in gezellige sfeer. En zo goed als geen lawaai van de kindjes die in de binnenspeeltuin spelen. Top Top Top""

 

"Er is aan alle kleinste details gedacht, van kleine baby's tot kleuters. Maar ook voor de ouders is het comfortabel zitten en lekker eten"

 

"Speelplezier, lekker eten. Ook babyvriendelijk, fruitpapjes voorzien net als verse groentepapjes"

 

"Zowel binnen- als buitenspeeltuin. Volledig afgesloten. Binnenspeeltuin is afgesloten (met glazen wanden en een deur) van het eetgedeelte = rustig eten/drinken en spelen."

 

"Heerlijke speelplek, binnen en buiten voor de kinderen. Enorm lekker eten. Leuk ingericht, vriendelijk personeel, alles is er aangepast voor de kindjes, er is zelfs een klein wc-deurtje voor hen"

 

"Kindjes kunnen binnen en buiten spelen. Ouders zitten weg van het lawaai, maar kunnen toch het zicht bewaren op de kindjes. Super vriendelijk personeel. Mega lekker eten. Ruime toiletten. Groot terras. Handige reservatieapp. Wij zijn de grootste fans"

 

"Leuke en mooie speelplek voor de kinderen binnen zonder de overlast van hun gelach, geroep, gespeel ... Ook buiten een mooie, aangename speeltuin voorzien van een groot terras. Lekkere cocktails/mocktails, lekker eten, genoeg kinderstoelen, gezellige hoekjes!"

 

Het podium

Op de tweede plaats eindigde Het Bos (Merchtem) en Grand Café Pact 24 (Bekkevoort) kaapte plaats drie weg.

Het Bos biedt een grote speeltuin en dieren: 2 ingrediënten voor een winnende cocktail van kinderplezier! Bovendien kunnen de kleinsten kiezen uit een uitgebreid kindermenu (en een eigen mini-menukaart).

Grand Café Pact 24 biedt een nieuwe binnen- en buitenspeeltuin waar kinderen zich kunnen uitleven. En een klein dierenparkje zelfs. Spelen en genieten van een lekkere, creatieve keuken. Win-win.

De volledige top 3:

  1. De Kom (Baal)
  2. Het Bos (Merchtem)
  3. Grand Café Pact 24 (Bekkevoort)

De andere genomineerden waren:

  • Brasserie Parkheide (Baal)
  • Chicago Cafe (Brussel)
  • De Grens (Malderen)
  • Café Maritime (Haacht)
  • Eetcafé D’Akte (Lennik)
  • Beverhof (Beverwijk)
  • Bistro Schom 8 (Zemst)

 

Zo, smakelijk iedereen!

 

En elders in Vlaanderen?

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes