8146fi.jpg

WIN: veilig op vakantie met je kindje dankzij een verdwaalbandje

12/05/2022
Mamabaas
Door Mamabaas

Nog iets minder dan twee maanden en de grote vakantie staat weer voor de deur. Aftellen voor je bengels. Binnenkort weer tijd voor uitstapjes of een reis samen. De nachtmerrie van elke ouder als je met het gezin op pad bent: een kindje dat even aan je aandacht ontsnapt … Al gedacht aan een naambandje rond de pols?

Handig opgelost

Je wil het natuurlijk NIET meemaken: je kind dat je plots nergens meer ziet. Meestal is je kleine avonturier gelukkig niet ver, maar je hart gaat wel volledig in overdrive.

Met een verdwaalbandje, zoals dat van De Drie Musketiers, geef je je kindje alvast een item mee waardoor zo’n situatie mogelijk snel opgelost kan zijn. Het is een kleurrijk naambandje om de pols met jouw contactgegevens. Zo kan een ‘eerlijke vinder’ je snel verwittigen.

Een verdwaalbandje is niet alleen nuttig voor kindjes die even alleen op pad gaan. Als je kind op kamp gaat, hebben de monitoren ook meteen jouw telefoonnummer bij de hand. En alle speelkameraadjes zien altijd zijn of haar naam. Ook mooi meegenomen.

Verdwaalbandjes

  • Gemaakt van zachte silicone
  • Fel gekleurd, met duidelijk en onuitwisbare witte letters
  • 4 verschillende maten, zodat ze mooi passen voor elke leeftijd
  • Sterk – bestand tegen een kinderstootje
  • Afwasbaar
  • Waterbestendig
  • Geen sluiting die in de weg zit, dus lekker makkelijk om een hele vakantie te dragen
  • Worden gratis verzonden

De Drie Musketiers

Webshop De Drie Musketiers heeft één missie: je alles bieden om er veilig met je kids op uit te trekken. En je kostbare vrije tijd samen zo leuk en stressloos te maken met leuke producten. Uitgebreid getest en goedgekeurd door de drie musketiers van mama Silke.

Neem zeker eens een kijkje voor onder andere fijn buitenspeelgoed of eet- en drinkgerei.

verdwaalbandje

WIN een verdwaalbandje voor je kindje

Samen met De Drie Musketiers mogen wij 10 verdwaalbandjes weggeven. Zo kan je met een gerust hart genieten op vakantie of op een uitstapje.

Deze wedstrijd is ondertussen afgelopen.

 

* Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met onze partner De Drie Musketiers. Meer info over ons advertentiebeleid vind je hier.