wedstrijdpakket ImmuDefense

WIN: een EHBK- en weerstandspakket om microben geen kans te geven

22/11/2022
Mamabaas
Door Mamabaas

De herfst is nu wel écht in het land. En binnenkort staat ook koning winter voor de deur. Zijn de eerste snottebellen en hoestjes al langsgeweest? En garde! Om die microben zo weinig mogelijk kans te geven, kan je de immuniteit van je schattebout(en) wat versterken. Wij helpen graag een handje, met een pakket vol weerstandswapens.

Blijf je kindjes (en jezelf) wapenen

Vreemde indringers en vieze beestjes kan je onmogelijk buiten houden. Da’s onbegonnen werk. Maar extra wapenen tijdens de herfst en winter is geen overbodige luxe. Gezonde maaltijden, met veel groenten en fruit. Kom maar binnen, vitamines!

Normaal zit alles wat je kind nodig heeft in een gezonde, evenwichtige voeding. Maar als je kindje om de een of andere reden onvoldoende binnenkrijgt, dan kunnen wat extra vitaminen en mineralen wel ondersteuning bieden wel helpen.

Ook jonge kinderen kunnen zo’n extra duwtje in de rug gebruiken. Je kan de natuurlijke weerstand mee helpen ondersteunen met zogenaamde micronutritie. Alle essentiële vitamines en mineralen (vitamine D, vitamine C, selenium …) om de weerstand te ondersteunen in 1 tabletje. Makkelijk!

Een combinatie van vitamines en mineralen kan tijdens deze periode van donkere dagen nuttig om jouw weerstand als ouder ook mee te helpen ondersteunen.

WIN: een weerstandspakket voor het gezin

wedstrijdpakket ImmuDefense

Wens je je weerstand te ondersteunen en vieze beestjes en vreemde indringers zoveel mogelijk buiten houden deze winter? Wij mogen 5 weerstandspakketten weggeven!

Neem deel aan onze wedstrijd en geef je weerstand een duwtje in de rug.

Het te winnen pakket:

 

Vul vóór 6 december 2022 – 23u59 onderstaand wedstrijdformulier in en wie weet ontvang jij binnenkort zo’n weerstandspakketje!

Deze wedstrijd is ondertussen afgelopen.

 

* Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met onze partner Metagenics. Meer info over ons advertentiebeleid vind je hier.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes