3748fi.jpg

Boodschap voor elke ouder die niet alles voor elkaar heeft

18/09/2023
Mamabaas
Door Mamabaas

Ken je dat, dat je naar andere ouders kijkt en denkt: "HOE doen zij dat toch? Hoe hebben ze hun zaakjes zo goed voor elkaar? Wat is hun geheim?" Wel, dat gevoel kent Rachelle Bingham ('The Mummy Code') ook - sterker zelfs, ze beseft dat velen zo over haar denken.

Daarom postte ze een foto op Facebook waarop ze een glimp toont van haar auto: lege blikjes, snoeppapiertjes, koekverpakkingen... "Dit is voor iedereen die denkt dat werkende moeders alles voor elkaar hebben. Euh, nee dus." Hoewel de toestand van haar auto op het eerste gezicht nog meevalt, is dit de realiteit: "Deze auto is smerig. Vol met speelgoed, snoeppapiertjes, blikjes Red Bull en veel te veel rozijnen." 

"Dit is mijn leven. Hier kom ik net thuis om 17u10. Ik ben al op van half vijf, met dank aan mijn driejarige. Ik heb iedereen klaargemaakt, heb ze naar de opvang gebracht en ben beginnen werken om 8u. Een heel normale job. Niets glamoureus of spannends. Ik moet de kinderen nog in bad steken, eten maken en een cake bakken voor op het werk. Ondertussen vraagt de driejarige al een kwartier non-stop 'waarom', en de baby van een jaar is humeurig omdat ze moe is."

"Het mag dan misschien zo lijken dat werkende moeders alles voor elkaar hebben, maar in werkelijkheid is het enige wat we doen rondrennen, voortploeteren en alle ballen tegelijk in de lucht houden zodat niemand in de kou blijft staan. De dagen en de nachten zijn vol, het huis is een stort maar je weet wel dat je leeft. Ik ben dankbaar voor mijn werk, maar nee, gemakkelijk is het niet! " 

We zijn dus niet de enige die dat denken... 

mama in auto vol rommel

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes