4078fi.jpg

WEDSTRIJD: Back to school met de rugzakjes van Elodie Details

21/08/2016

1 september = D-day! Het begin van het nieuwe schooljaar is nu echt niet meer veraf. Misschien is het wel de allereerste schooldag van je kleuter? Of zijn ze al ‘anciens’ en klaar voor de sprong naar het eerste studiejaar. Spannend!

elodie rugzak oogappel.be

Voorbereiding is alles: wat heb je allemaal nodig?

Hier hebben we de haartjes al geknipt en nieuwe schoenen gescoord (ongelofelijk hoe snel die kleutervoetjes zo plots kunnen groeien). Volgt nog: de trip naar de winkel voor een nieuwe boekentas. Maar jochei, na een vergelijkende studie online weten wij hier al wat we gaan aanschaffen voor de dochters :-).

Ben je ook nog op zoek naar een rugzak voor je kleuter? Of zoek je misschien nog een sportzak? Dan hebben we een superleuke tip. De rugzakken van Elodie Details zijn echt supercute! Stylish en gewoon keimooi. Maar ook nog eens praktisch. Ze bestaan namelijk in opvallende prints en kleuren zodat je in de berg zakken op school bijna zeker direct de jouwe zal kunnen opvissen.

elodie rugzak

Win 3 x een Elodie Details Rugzak Mini

Alle info over de Elodie-rugzak

  • De Elodie Details-rugzak is ideaal voor een kleutertje in de instapklas, eerste of tweede kleuterklas. Maar je kan de zak natuurlijk ook voor een ouder kindje gebruiken: als sportzak of vrijetijdszak.
  • Ze zijn vervaardigd in zeer stevig en kwalitatief textiel en afgewerkt met leder!
  • Er is een extra magneetsluiting op de buik zodat de schouderriemen niet afzakken. De magneet opent trouwens heel gemakkelijk wat praktisch is voor je kleuter.
  • Er is vooraan een zakje, opnieuw met een gemakkelijke magneetsluiting.
  • Er is een binnenzakje met een zitkussentje!
  • En binnenin is ook nog eens een thermisch zakje, ideaal voor het (beter) bewaren van een snack.

De winnaars mogen zelf een kleurtje/print kiezen. Je kan al eens watertanden via deze link.

Deze wedstrijd is ondertussen afgelopen. Volg ons op Facebook en via de nieuwsbrief (zie homepage) om op de hoogte te blijven!

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes