speelgoed VTech

WIN: Ik ga op vakantie en neem mee … het allerleukste speelgoed voor op reis en onderweg!

28/06/2022
Mamabaas
Door Mamabaas

De laatste schooldag zit er weer op, tijd voor vakantie. En dat betekent misschien ook: tijd om binnenkort op reis te gaan. Wij verzamelden leuke ideetjes voor speelgoed dat op reis én onderweg in de auto of het vliegtuig goed van pas kan komen. Niet getreurd trouwens voor de thuisblijvers: ook thuis kan er natuurlijk naar hartenlust gespeeld worden met dat speelgoed ;-). Bovendien mogen we al die toffe items ook weggeven. Als dat geen goed begin van de vakantie is!

SPEELGOED VOOR DE ALLERKLEINSTEN

Mijn Interactieve Dierenpuzzel (1,5 – 3 jaar)

Iedereen kent de typische insteekpuzzels voor de allerkleinsten wel, maar deze puzzel is interactief en daardoor nog net een tikkeltje leuker. Als je de puzzelstukjes optilt, krijg je te horen welke geluiden de dieren maken. Bovendien zijn er vier speelstanden: dieren, cijfers en tellen, Engels en muziek, zodat je kindje extra wordt uitgedaagd. En het puzzelen zelf draagt natuurlijk bij aan de ontwikkeling van de fijne motoriek. De vijf melodietjes en een gezongen liedje zorgen daarbij meteen voor wat sfeer. En de kers op de taart: het plastic bestaat voor 90% uit gerecycled plastic! 

VTech

Mama Anne en dochtertje Ella testten de puzzel uit: 

‘Mijn Interactieve Dierenpuzzel is meer dan zomaar een eenvoudige puzzel. Ella was meteen dol op het eerste beginliedje, waarbij ze telkens weer haar beste dansmoves demonstreert. Zowel kleine peuters als iets oudere kindjes hebben heel wat aan deze puzzel: naast puzzelen leert Ella ook de juiste dieren en hun kleuren. Daarnaast leert ze ook op een leuke manier de cijfers kennen en wordt ze aangezet om te leren tellen.’ 

 

Waterpret Zeeleeuw (1-5 jaar) 

Waterpret Zeeleeuw is het ideale speelgoed voor in het zwembad of het bad, of om buiten met een teiltje water te spelen. Met het balletje kan je peutertje water gieten, wat de fantasie prikkelt en de motorische vaardigheden stimuleert. En als je op de knipperende toets drukt, hoor je grappige geluiden, vrolijke zinnetjes, gezongen liedjes en melodietjes. Het speelgoed heeft een stevig en duurzaam design en schakelt automatisch uit. 

Mama Anne en dochtertje Ella testten het waterspeelgoed uit: 

‘Waterpret Zeeleeuw is ideaal speelgoed voor kindjes die fan zijn van water. Zowel in het bad als in het zwembad neemt Ella haar Zeeleeuw vanaf nu standaard mee. De leuke liedjes en grappige zinnetjes zorgen voor heel wat plezier. Kindjes die minder fan zijn van water kunnen wellicht ook overtuigd worden dankzij dit fijne vriendje.’ 

 

 

VTech

SPEELGOED VOOR KLEUTERS

Zoef Zoef Dieren (1-5 jaar)

Louis de trotse Leeuw, Loes de schattige Poes en Zayn de snelle Zebra zijn de nieuwste telgen in de Zoef Zoef Dieren-familie. Je kan de diertjes combineren met de Zoef Zoef Dieren speelsets, maar je kan er ook gewoon zo mee spelen: als je op hun hoofdje drukt, krijg je geluidseffecten, vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes te horen. De diertjes hebben een stevig en duurzaam design en schakelen automatisch uit. En doordat ze niet veel plaats innemen, zijn het ideale speeltjes voor in de auto. 

Mama Paulien en dochtertjes Millie en Alix testten de diertjes uit:

‘Millie vindt de Zoef Zoef Dieren geweldig. Vooral de leeuw is hier een favoriet. De diertjes hebben leuke geluidseffecten en verschillende liedjes. Millie brult graag mee met Louis de leeuw. Gelukkig zijn de diertjes heel stevig en duurzaam, want mijn tweejarige peuter laat ze wel al eens graag door de lucht vliegen. Niet alleen Millie speelt trouwens graag met de diertjes, ook haar zus Alix vindt ze heel leuk. Zij verzint er hele verhaaltjes bij en heeft Loes de poes zelfs gebombardeerd tot haar huisdier!’

 

VTech


Kinderliedjes Microfoon (2-5 jaar)

De Kinderliedjes Microfoon is ideaal voor kleine zangers en zangeressen. Je kan meezingen met bekende Nederlandstalige kinderliedjes of zelf de sterren van de hemel zingen door de stem van de zangers uit te schakelen. Je stem vervormen of grappige geluiden toevoegen? Het kan allemaal! En dan zijn er nog de coole lichteffecten: de lichtjes veranderen van kleur en reageren op je stem. Je kan de microfoon ook verbinden met een externe muziekspeler via Bluetooth, zodat je kan meezingen met al je favoriete liedjes. En niet onbelangrijk: je kan het volume regelen. 

VTech

 

Mama Paulien en dochtertjes Millie en Alix testten de microfoon uit:

‘De Kinderliedjes microfoon is hier een echte hit. Er zijn 15 ingebouwde liedjes, maar het liefste van al zingen Alix en Millie mee met hun eigen muziek. Via Bluetooth kun je op de microfoon je eigen muziek afspelen; en ‘waterval’ van K3 schalmt hier continue door de microfoon. Millie is ook helemaal gek van de lichtjes die van kleur veranderen en van de stemvervormers. De microfoon kan ook applaus afspelen, wat het helemaal afmaakt.’

 

 

 

SPEELGOED VOOR GROTERE KIDS 

KidiZoom Smartwatch DX2 blauw (5-13 jaar)

VTech

De KidiZoom Smartwatch DX2 is niet zomaar een horloge. Je kan er ook foto’s, selfies of zelfs video’s mee maken én bewerken, spelletjes mee spelen en er mee leren kloklezen met behulp van gesproken tijd en 3D-weergave van de klok. Zo kan je monsters vangen met augmented reality en wordt je kind uitgedaagd om voldoende te bewegen. 

Mama Vanessa en zoontje Jules testten de Smartwatch uit:

‘Jules wordt deze vakantie 7 jaar. In het eerste leerjaar kreeg hij een introductie in kloklezen, en sindsdien staat een leuk horloge hoog op zijn verlanglijstje. Daarom leek de KidiZoom Smartwatch ons echt iets voor hem: het is de ideale mix tussen een

VTech

gewoon horloge en speelgoed. Hij kan er echt heel veel mee doen.

 

 

Zo maakt hij zelf foto’s, selfies, geluidsopnames en video’s – en boksen papa en zoon tegenwoordig de hele tijd samen sketchkes in elkaar. Het helpt hem ook om analoog én digitaal de klok te lezen (lekker educatief zonder dat hij het beseft, ideaal). En daarnaast kan hij uitdagende spelletjes spelen (perfect voor als we onderweg zijn op vakantie) en zijn stappen tellen. Super vind ik dat: het is een extra stimulans voor wat meer actie op reis – het is altijd een uitdaging om de kinderen te motiveren voor een leuke wandeling, maar op die manier gaat het een stuk vlotter!’ 

 

KidiZoom PrintCam (vanaf 5 jaar)

VTech

Met de KidiZoom PrintCam kan je niet alleen leuke foto’s en selfies maken en bewerken, je kan ze ook meteen printen (in zwart/wit) dankzij de ingebouwde thermische printer! Je kan creatief aan de slag gaan met stripverhalen, wenskaartjes, etiketten of zelfs stickers. Bovendien kan je ook coole spelletjes afdrukken zoals een doolhof of kleuren op nummer. En natuurlijk kan je ook toffe foto’s en video’s maken en die bewerken met meer dan 40 speciale effecten. Je kan er 5.0 megapixel foto’s mee maken en het toestel beschikt over een 4x digitale zoom. Handig trouwens: het fototoestel heeft een oplaadbare accu en je kan het intern geheugen uitbreiden met een microSD-kaart. 

Mama Lore en zoontjes Leon & Louis testten de PrintCam uit:

VTech

‘De KidiZoom PrintCam viel hier onmiddellijk in de smaak. Meteen werden er selfies genomen dat het een lieve lust was, en de hele dag door moest alles in beeld worden gebracht. Een ijsje eten? Daar moest een selfie van genomen worden. Stoere pose? Selfietje!

 

 

Toen ze de speciale effecten ontdekten, was het hek helemaal van de dam: de ene foto na de andere werd gemaakt – en ondertussen maar gieren van het lachen. Ook moeder moest er al uitgebreid aan geloven. Extra rolletjes papier zijn gelukkig niet duur, en da’s toch mooi meegenomen met twee zulke enthousiaste fotografen in huis ;-).

 

VTech

Ook de ingebouwde spelletjes werden op heel wat enthousiasme onthaald.

 

 

Ik zet de Print Cam alvast op de paklijsten voor als we op

vakantie vertrekken, zodat we die zeker niet vergeten!’ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WIN

Leuk nieuws: we mogen al deze items ook weggeven en drie volgers blij maken met een vakantiepakket. We geven één pakket weg voor de allerkleinsten (bestaande uit Mijn Interactieve Dierenpuzzel en Waterpret Zeeleeuw), één pakket voor kleuters (bestaande uit Zoef Zoef Dieren Louis de trotse Leeuw, Loes de schattige Poes en Zayn de snelle Zebra en de Kinderliedjes Microfoon) en één pakket voor grotere kids (bestaande uit de KidiZoom Smartwatch DX2 blauw en de KidiZoom PrintCam).

Deze wedstrijd is intussen afgelopen.

 

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met VTech. Meer lezen over ons advertentiebeleid kun je hier