JEF film Boze bui en andere verhalen

Zomerfilmtip voor kleuters: Boze bui & andere verhalen

12/07/2023
Mamabaas
Door Mamabaas

Met je kleuter naar de cinema? Da’s zeker! Het is een ideale oplossing op een regenachtige vakantiedag of als het net zo warm is dat een activiteit mét airco welgekomen is. Een fijne tip en aanrader is de film ‘Boze bui & andere verhalen’, die vanaf 19 juli te zien is in de bioscoop.

Op zoek naar een fijne en toegankelijke film voor je peuter of kleuter? Doorheen het jaar presenteert JEF films helemaal op maat van peuters en kleuters. Verwacht je aan 3 kleurrijke kortfilmcompilaties in de bioscoop in juli, september en december 2023, ideaal voor een fijne (eerste) filmervaring op het grote scherm.

Boze bui & andere verhalen

JEF film Boze bui en andere verhalen
JEF film Boze bui en andere verhalen

De eerste film in het rijtje is ‘Boze bui & andere verhalen’. Vanaf 19 juli 2023 kan je daarin met je kleintje gaan kijken naar vijf korte filmpjes, vol fantasie.

Het wordt een heuse trip doorheen tekenstijlen, emoties en typische kleuterthema's.

Wat zouden we zijn zonder onze verbeelding? Ze helpt ons aan monsters te ontsnappen, onze woede te bedaren en geliefden terug te vinden. Deze vijf verhalen, in vijf uiteenlopende tekenstijlen, schipperen tussen ondeugendheid en grote emoties en spreken jonge kijkers aan. Over verveling, nieuwsgierigheid, verdriet en woede, maar ook over afscheid nemen, bang zijn in het donker en plezier.

Leuke extra's

JEF film Boze bui en andere verhalen poster

Nadien nog meer plezier beleven aan de film? Dat kan met de kleurplaten van ‘Boze bui & andere verhalen’. Massa’s tekenfun gegarandeerd! Je kan ze downloaden op de website, onder extra’s.

Alle info over waar en wanneer je de film kan zien, en tickets kopen: www.jeugdfilm.be.

 
Gesproken talen: 
Nederlands
Leeftijd:
3+
Genre:
animatie

 

In september 2023 kan je ook 'De nieuwe avonturen van Capelito' in je (kindjes) agenda noteren. En in december 2023 is het uitkijken naar 'Onafscheidelijke duo's'.

 

* Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met onze partner J.E.F. Meer info over ons advertentiebeleid vind je hier.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes