7514fi.jpg

WIN: een speelhuisje van Little Tikes t.w.v. 279 euro

28/06/2021
Mamabaas
Door Mamabaas

Nu het startschot van de zomervakantie officieel werd gegeven, rijst misschien al snel weer de vraag: ‘Mamaaaaa, ik verveel me, wat kan ik doen?’ Wel, neem het van ons aan, een speelhuisje is echt een schot in de roos. Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten en spelen telkens op een andere manier met zo’n huisje. Onze aanrader? Het speelhuisje ‘Picnic on the Patio Jungle’ van Little Tikes. En je kan er nu eentje winnen!

little tikes

Speelhuisjes wakkeren de fantasie van kinderen aan. De ene keer spelen ze knusjes mama en papa in hun eigen huisje, de andere keer is dat huisje op magische wijze omgetoverd tot een ijssalon of restaurant en nog een andere keer is het een kasteel waar de ridder een draak gevangen houdt. Heerlijk toch, die grenzeloze fantasie?

Het huisje ‘Picnic on the Patio Jungle’ biedt dan nog eens eindeloos veel speelmogelijkheden, zodat kinderen er niet snel op uitgekeken raken. Er is zelfs een kitchenette met speelgoedpaspitten, een oven en kasten aanwezig in het huisje, en dan is er ook nog een open haard, een brievenbus en een elektronische bel die echt werkt. Bovendien krijg je er nog heel wat accessoires bovenop, zoals speelgoedeten, bestek, een speelgoedtelefoon, … Aan alles is er gedacht, zo is er buiten ook plaats om te zitten aan het huisje.

Lijkt zo’n ‘Picnic on the Patio Jungle’ je ook wel iets voor jouw kids? Dan hebben we goed nieuws! Wij mogen zo’n huisje weggeven van Little Tikes.  Vul dan snel onderstaand wedstrijdformulier in, en wie weet staat het binnenkort wel te blinken op jouw terras of in jouw tuin!

Deze wedstrijd is ondertussen afgelopen.

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes