Babyboom

Zwanger of onlangs bevallen? Kom dan op 13-14-15 oktober naar de Babyboom Beurs in Brussel!

25/09/2023
Mamabaas
Door Mamabaas

Van 13 tot en met 15 oktober is het weer tijd voor de Babyboom Beurs in Brussels Expo. Babyboom is niet zomaar een beurs: het is de grootste beurs voor toekomstige en jonge ouders. Er zijn lezingen en nuttige workshops, je krijgt er heel wat nuttige informatie, ontdekt de laatste nieuwigheden én je kan er leuke koopjes doen.

Wat je precies kan verwachten op die Babyboom Beurs? De beurs richt zich zowel op wie babyplannen heeft als op wie al kindjes heeft. Dus jonge én toekomstige ouders: afspraak van 13 tot 15 oktober in Paleis 1 van Brussels Expo! 

Inspiratie opdoen 

Zo kan je volop inspiratie opdoen: van geboortekaartjes en doopsuiker tot hoe je de allerleukste kinderkamers kan inrichten. Je shopt er zelfs toffe kinderkleertjes! En wat dacht je van een heus testparcours voor buggy’s, zodat je zelf kan uittesten welk type buggy het best bij jullie past? 

Geloof ons vrij: je zal zonder twijfel met een hoofd vol ideeën weer buiten komen!

Nuttige info en workshops

Daarnaast krijg je ook een antwoord op talloze vragen, zoals hoe je je baby veilig kan laten slapen of in welke posities je je baby het beste kan kalmeren. En dat is niet alles: je kan er ook verschillende workshops volgen. Van borstvoeding over het dragen van je baby tot de basistechnieken van babymassage: je vindt zeker een workshop of conferentie die aansluit bij je interesses.

Shoppen ... en winnen! 

Op de beurs is er een gang vol kinderwinkels ingericht. Van kinderkleding tot verzorgingsproducten en accessoires: je vindt er zeker je gading. Daarnaast geniet je van uitzonderlijke kortingen. 

Bovendien wordt er een heuse schattenjacht georganiseerd, waarmee je fantastische prijzen kan winnen. Wat dacht je van een babykamer, buggy, autostoel of kinderstoel? Om kans te maken op één van deze prachtige prijzen, download je de app MyBabyboom, waarna je op schattenjacht kan vertrekken. Bij de stands op de beurs kan je letters verzamelen die samen een zin vormen. Heb je de zin gevonden? Scan je gsm dan bij de terminal naast de geschenkenpiramide. Dagelijks zijn er vijf trekkingen! 

Je vindt alle info rond de wedstrijd hier terug. 

En last but not least zijn wij heel blij te kunnen aankondigen dat wij ook zélf aanwezig zullen zijn op de beurs met een keileuke pop-up shop van onze webshop. Kom zeker eens langs om ons unieke aanbod te bekijken en een praatje te slaan!

Praktisch 

De beurs vindt plaats van 13 tot 15 oktober in Brussels Expo, Paleis 1. De beurs is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en er zijn voldoende parkeerplaatsen voor wie met de auto komt. 

Er is aan alles gedacht om ervoor te zorgen dat je bezoek ontspannen kan verlopen. Zo is er een kinderopvang voor als je even je handen vrij wil hebben, zijn er speciaal ingerichte ruimtes om je kindje te verschonen of eten te geven, kan je even uitblazen in de rusthoek en zijn er meerdere opties om je honger te stillen. 

Tickets kosten €12, en met de code mamabaas23 krijg je €3.50 korting

Meer info over de beurs vind je hier. Hopelijk tot dan?!

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes