5077fi.jpg

10 realistische en supergrappige geboorteaankondigingen

6/11/2023
Mamabaas
Door Mamabaas

Geboorteaankondigingen … Heel vaak zijn het schattige gedichtjes, soms een beetje zeemzoet of een beetje cliché. Maar het kan ook anders. Bij The New Yorker verzamelden ze een aantal geboorteaankondigingen waarbij de ouders het liever realistisch hielden. Of een tikje sarcastisch. Hoe dan ook, deze zijn echt wel grappig.

  1. Wereld, dit is Eveline! Mama was een echte kampioen en is nu, ook al weet papa het nog niet, celibatair.
  2. Na een zware bevalling die 48 uren heeft geduurd, ben ik nu de trotse mama van kleine Jeremiah. Als iemand mijn man Dave heeft gezien, wil je hem dan zeggen dat het me heel erg spijt, maar dat ik die geluiden nooit meer kan terugnemen?
  3. Ik ben zo trots om aan te kondigen dat Jada vanmorgen vroeg is bevallen een gezond klein jongetje. En we weten dat alle ouders dat denken, maar we dachten oprecht dat hij schattiger zou zijn.
  4. William “Billy” Armstrong is gisteren geboren. Hij weegt 4,5kg, of zoals leerkrachten seksuele opvoeding het zouden moeten meegeven aan hun leerlingen: het equivalent van 9.000 tampons.
  5. Op 8 september beviel mijn vrouw van baby Jax. Ik hou meer van hem dan ik ooit van iets heb gehouden. Maar als je hem zou verwisselen met gelijk welke andere baby in de materniteit, dan zou ik het eerlijk gezegd niet merken.
  6. Vorige dinsdag zag ik hoe Christina is bevallen van onze zoon Timmy. Het was het hoogtepunt van mijn leven om Timmy te kunnen opvangen toen hij ter wereld kwam – een zicht dat ik nooit zal vergeten, hoe hard ik ook mijn best doe.
  7. Welkom op de wereld, kleine Sam! Mama en baby hebben net de meest traumatische gebeurtenis van hun leven overleefd, dus om één of andere reden is papa aan het bekomen.
  8. Jack en Nikki verwelkomen kleine Nathaniel in hun gezinnetje. Nathaniel heeft de ogen van zijn grootvader, maar hopelijk niet zijn racisme.
  9. Hier is ze dan, het nieuwste lid van ons gezin: Charlotte! Mijn ogen zeggen dat ze zo klein en schattig is, maar mijn vagina is het daar absoluut niet mee eens.
  10. Ik ben dolblij om jullie te vertellen dat ik mama ben geworden van een prachtig meisje. Net zoals bij een nieuwe auto die onmiddellijk in waarde daalt, zijn mijn vaardigheden als mama meteen 20 procent afgenomen de seconde dat ik effectief een kind had.