Cameron Diaz

Cameron Diaz verwelkomt tweede kindje op haar 51ste

26/03/2024
Mamabaas
Door Mamabaas

Cameron Diaz en haar man, Benji Madden, hebben samen een tweede kindje gekregen. In 2019 verwelkomden ze al een dochter, Raddix, en vrijdag kondigde gitarist Benji op Instagram de geboorte aan van hun zoontje, Cardinal Madden. 

“We voelen ons gezegend en enthousiast om de geboorte aan te kondigen van onze zoon Cardinal madden. <3 Hij is fantastisch en we zijn allemaal zo blij dat hij hier is! Voor de veiligheid en privacy van onze kinderen zullen we geen foto’s posten – maar hij is echt heel schattig. We voelen ons enorm gezegend en dankbaar.” 

In 2022 vertelde de actrice nog openhartig over hoe het voelde om mama te worden op haar 47ste. “Het hele concept van ouder worden is radicaal veranderd voor mij, zelfs in de voorbije tien jaar. Alles is opengegooid. Ik ben enthousiast. Ik heb nog 50 of 60 jaar te gaan – ik wil 110 worden, aangezien ik een jong kind heb."

Een bron vertelde aan People Magazine: “Ze hebben altijd gehoopt op een tweede kindje, het zijn hele liefhebbende ouders. Cameron wilde al jarenlang mama zijn. Ze wordt heel emotioneel als ze praat over de lange weg die ze heeft moeten afleggen om mama te worden. Ze is echt in de zevende hemel nu ze twee kinderen heeft.”

We wensen het gezin dan ook alle geluk toe! 

 Meer lezen

Cameron Diaz openhartig over mama worden op haar 47ste 
 

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes