newborn

Handleiding voor de eerste weken thuis met een pasgeboren baby

30/11/2022
Mamabaas
Door Mamabaas

Een kindje krijgen kan behoorlijk overweldigend zijn. De eerste dagen word je nog bijgestaan door vroedvrouwen in het ziekenhuis – even op het knopje duwen en je kan met élke vraag bij hen terecht. Maar dan ga je naar huis, en moeten jullie het zelf zien te klaren. Help! 

In onze nieuwste podcast gaan we in gesprek met Stéphanie Pilyser, kraamverzorgster en auteur van het boek Kraamkost

In het eerste luik van de podcast focussen we op 'jij als nieuwe mama'. Babyblues, bestaan die echt? En hoe uiten die zich meestal? Welke lichamelijke complicaties, problemen of ongemakken komen vaak voor?  Zijn er tips om met je veranderde lichaam om te gaan? En hoe kan jouw partner helpen? 

In het tweede luik komt de baby aan bod. Zijn er algemene tips rond slaap en voeding voor je baby? Waar kan je je aan verwachten? Wat met kraambezoek? Ondervinden baby’s hier hinder van? En hoe kan je als partner betrokken worden bij het zorgen voor de baby? 

Je kan de podcast hier beluisteren. 
 

We kunnen deze podcast gratis aanbieden dankzij onze partner Mustela. Mustela gelooft dat de eerste 1.000 dagen van een mensenleven de basis vormen voor een gezond en gelukkig leven.

Er zijn 1.000 manieren om een goede ouder te zijn, maar nooit zou je als ouder moeten kiezen tussen beschermende huidverzorging enerzijds en de planeet anderzijds. Mustela ondersteunt en helpt ouders hierin en biedt milieuvriendelijke producten aan voor een optimale beschermende huidverzorging.

Ontdek hun producten op www.mustela.be

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes