3867fi.jpg

Verrassing in de verloskamer staat te lezen op het gezicht van de mama

7/05/2024
Mamabaas
Door Mamabaas

Wie het geslacht al kent tijdens de zwangerschap, moet altijd rekening houden met een mogelijke verrassing in de verloskamer. Het gebeurt niet vaak dat de gynaecoloog er naast zit, maar de kans bestaat. En het overkwam het Australische koppel Koto Nakamura en Sina Niakansafy. Een geluk bij een ongeluk dat bij deze bevalling geboortefotografe Jes Jackson (Itty Bitty Photography) aanwezig was die de verrassing op het gezicht van de mama vastlegde.

itty bitty photography, jes jackson, koto nakamura, gynaecoloog vergist zich, dochter blijkt zoon, verkeerd geslacht

Beeld het je even in. Je baby'tje wordt geboren, iedereen zegt: "ze is er, ze is zo mooi, je dochtertje is hier" en dan zegt de dokter plots: "Hmm, dat moeten we toch eens bekijken." Blijkt het een zoon te zijn!

Voor de bevalling hadden mama Koto Nakamura en de vroedvrouw nog grapjes zitten maken over hoe zot het zou zijn als de baby een jongetje zou blijken te zijn. Iedereen maar lachen... en dan bleek het later nog waar te zijn ook!  

De ouders wilden hun dochter Hinata noemen, maar moesten na de geboorte op zoek naar een andere naam. Uiteindelijk kozen de ouders voor Taiga, wat 'groot en elegant' betekent in het Japans. Of ze hun kinderkamer moeten aanpassen is niet bekend, maar een ding is wel duidelijk... de liefde voor het kind werd er niet minder om!