3414fi.jpg

Tik tok doet mijn biologische klok

11/12/2023
Mamabaas
Door Mamabaas

Echt waar. U leest het goed. Het is geen fabeltje, die klok. En helaas is er geen remedie. Behalve een baby dan. Mijn lijf wil dus een baby. Of mijn hoofd? Of neen, mijn hormonen! Dat zijn de boosdoeners. 

Baby op tv? Wenen. Baby in een boekje? Wenen. Filmpje van een baby? Wenen. Mijn hormonen zijn fucked up.

Een beetje spannend

Soms is het leuk, en een beetje spannend, die klok. Alsof ik op een prachtig cadeautje zit te wachten dat uitgepakt mag worden.

Maar meestal is het gewoon lastig. Want ik wil graag NU dat cadeautje uitpakken dankuzeer. En niet binnen een of twee jaar.

Maar ja, daarvoor moet alles en iedereen wel meewillen en akkoord gaan. Mijn hoofd en hart zijn er klaar voor. Of mijn mannetje dat ook is, weet ik niet. En uiteraard is hij een vrij essentieel onderdeel in the babymaking part.

Overal en iedereen een baby

Ik ben ook in de levensfase gekomen dat iedereen rondom mij aan kinderen begint - wat volstrekt normaal is. Ik ben oprecht heel erg gelukkig voor al mijn zwangere en reeds mama-zijnde vriendinnen. Maar ik ben ook jaloers. Want ik wil ook een baby in mijn buik. Hoe blij ik ook ben voor iedereen rondom mij (echt waar!), als ik nog één foto op Facebook zie verschijnen met twee paar volwassen schoenen en een paar babyslofjes, word ik gek.

De deur staat op een kier

Er zit dus niets anders op dan wachten tot mijn wederhelft de sprong wil wagen. De voorbereidingen worden getroffen, HET gesprek is al een paar keer gevoerd en de deur staat op een kier. Alleen moet ik nu wachten tot ze wagenwijd openwaait.                                                                            

Maar mijn klok zou liever niet meer wachten. En ik ook niet...

 

Paulien

 

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes