Hilary Swank

Actrice Hilary Swank zwanger van tweeling op haar 48ste

10/10/2022
Mamabaas
Door Mamabaas

Actrice Hilary Swank (48) heeft groot nieuws. De actrice is zwanger. Niet van haar eerste, maar meteen van haar eerste 2 kindjes. Want ze verwacht een tweeling.

De actrice kondigde de blije boodschap aan tijdens de ochtendshow Good Morning America.

Tweelingen in de familie

“Dit is iets waarnaar ik al heel lang verlangde (…). Ik word mama – en niet slechts van een kindje, maar van twee. Ik kan het niet geloven”, vertelde Swank. De actrice zit intussen in haar tweede trimester en liet in een ander interview weten dat ze “zich geweldig voelt”.

Blijkbaar zitten tweelingen wel in de familie van haar man, Philip Schneider. “Het is een mirakel. Het is ongelooflijk.”

Kritiek op leeftijd

Hilary Swank

Hilary Swank postte het nieuws ook op haar Instagram. Haar foto met babybuik werd overladen met gelukwensen … maar hier en daar staat er kritiek. Van vrouwen wijzen die Swank op haar leeftijd.

Zo staat er onder andere: “Te oud voor kinderen … waarom denk ik … je sterft over tien jaar en dan zitten je kinderen zonder moeder”.

Swank kreeg alvast meteen steun van haar collega-actrice en You’re Not You-tegenspeelster Emmy Rossum. Die liet zeer duidelijk merken wat ze vond van de onbeschofte criticasters: ‘gfy’ (afkorting voor go f*ck yourself), schreef ze.

Moeilijk zwanger worden

De actrice vertelde in het verleden al openlijk hoe moeilijk het voor haar is om zwanger te geraken. In 2006 liet ze weten dat ze probeerde voor een baby, maar dat het niet lukte door haar endometriose. Die aandoening zorgde ervoor dat ze enkele jaren geleden ook een van haar eileiders moest laten verwijderen.

 

Bron: Huffington Post, Elle Magazine

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes