7775fi.jpg

Leuke manieren om aan je ouders te vertellen dat ze oma en opa worden

25/11/2021
Mamabaas
Door Mamabaas

Een baby onderweg, dat is fantastisch nieuws. En zo’n nieuwtje, dat vertel je niet zomaar tussen de soep en de patatten. Nee, nieuws van dat kaliber verdient een speciale aankondiging.  Zo maak je er een moment van dat jullie je de rest van jullie leven zullen herinneren. En wij hebben de perfecte hulpmiddelen in onze webshop om van die aankondiging een onvergetelijk moment te maken!

1. Zeg het met een boek

Een boek is altijd een leuk cadeautje. Maar als er plots een boek uit de cadeauverpakking komt met als titel ‘Ik word oma’ of ‘Ik word opa’, dan wordt het wel een heel speciaal cadeau. In deze boekjes vinden toekomstige oma’s en opa’s tips en inspiratie zodat ze helemaal voorbereid zijn op hun nieuwe rol. Het boek ‘Ik word oma’ was er al even, onlangs werd ook ‘Ik word opa’ toegevoegd aan de collectie. Perfect om de komst van een kleinkindje aan te kondigen!

koffiemok

2. Koffiemok

Koffie smaakt net dat tikkeltje beter in een leuke koffiemok. En zeker als die ook nog eens een boodschap bevat, zoals deze opa-mok. Zo kunnen jullie al meteen inspiratie opdoen voor de koosnaam van opa in spe!

3. Armbandje

De kleinste pakjes zijn vaak de meest waardevolle. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit leuke armbandje waarmee de toekomstige oma kan pronken? Ontroering verzekerd! ;-)

armbandje

kaartje

4. Kaartje

Je hoeft echt niet groots uit te pakken voor een groots effect. Een simpel maar mooi kaartje bijvoorbeeld kan ook inslaan als een bom. Psssst, ik moet je wat vertellen …!