7434fi.jpg

Nieuw boek: Mama’s vertellen – Als het misgaat in je prille zwangerschap

6/05/2021
Mamabaas
Door Mamabaas

‘Hoe ervaren anderen dat?’ Het is een vraag die we ons allemaal weleens stellen. Daarom de reeks “Mama’s vertellen”, waarin verschillende (wens)mama’s en papa’s hun verhaal delen. In het nieuwste boek van de reeks staan verhalen over zwangerschapsverlies centraal. Het zijn uiteenlopende verhalen, die hopelijk troost en (h)erkenning kunnen bieden. Want het doet deugd om te weten dat je niet alleen staat.

Een positieve zwangerschapstest in de hand, een hart dat sneller klopt en een hoofd vol dromen. En dan … loopt het fout. Jammer genoeg worden heel wat mensen met een kinderwens geconfronteerd met een zwangerschapsverlies. En jammer genoeg blijft daar tot op vandaag een taboe over bestaan.

Daarom willen we graag meehelpen om dat taboe te doorbreken. In dit nieuwe boek uit de reeks “Mama’s vertellen” laten (wens)mama’s en papa’s in hun hart en ziel kijken. Ze vertellen hoe ze het verlies van een zwangerschap hebben beleefd, wat het met hen deed en hoe ze naar de toekomst kijken.

Het resultaat is een boek met pijnlijke verhalen, maar vooral een boek vol warmte, hoop en liefde. Weten dat je niet alleen staat en (h)erkenning vinden in het verhaal van anderen is een belangrijk deel van het verwerkingsproces. We hopen dat dit boek daarbij kan helpen. Want nee, je bent écht niet alleen!

Boek

Meer lezen

Meer info over het boek vind je hier.

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes