8314fi.jpg

Tip: vergeet je zwangerschaps- of geboortepakket bij Babyboom niet aan te vragen!

7/08/2023
Mamabaas
Door Mamabaas

Mama worden, dat brengt nogal wat veranderingen met zich mee. Tijdens je zwangerschap én daarna: dat je leven drastisch zal veranderen is een understatement. Het is dan ook een periode in je leven waarin je wellicht met veel vragen zit en je op zoek gaat naar alle mogelijke info.

Langs alle kanten word je overstelpt met goede raad. Van de wijze woorden van oma tot de tips van je vriendin die al twee kinderen op de wereld gezet heeft: alle ‘experts’ staan paraat met hun advies.

Om toch wat het overzicht te bewaren hebben ze bij Babyboom artikels van professionals uit de gezondheidszorg en de wereld van jonge kinderen samengebracht. Op die manier bieden ze informatie over alles wat jou als (toekomstige) mama aanbelangt.

Maar dat is niet alles. Als je je inschrijft op de website van Babyboom, dan word je nog extra verwend met geschenkpakketten! Die pakketten worden met zorg samengesteld en bevatten informatie, monsters en producten die afgestemd zijn op de leeftijd van je baby.

Er zijn in totaal 6 van die pakketten beschikbaar: eentje voor tijdens de zwangerschap, eentje net na de geboorte, en dan eentje wanneer je kindje 4-10 maanden, 11-17 maanden, 18-24 maanden en +24 maanden is.

Na je inschrijving op de website kan je de (gratis) pakketjes telkens via de gynaecoloog, de vroedvrouw of de apotheker en in 550 kinderdagverblijven van het Babyboom netwerk ontvangen. 

 

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Babyboom. Meer lezen over ons advertentiebeleid kun je hier. 

 

 

 

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes