Babyboom

Zwanger of onlangs bevallen? Dan is de Babyboom Beurs in Brussel the place to be op 14-15-16 oktober

27/09/2022
Mamabaas
Door Mamabaas

Van 14 tot en met 16 oktober is het weer tijd voor de Babyboom Beurs in Brussels Expo. Babyboom is niet zomaar een beurs: het is de grootste beurs voor toekomstige en jonge ouders. Er zijn lezingen en nuttige workshops, je krijgt er heel wat nuttige informatie, ontdekt de laatste nieuwigheden én je kan er leuke koopjes doen.

Wat je precies kan verwachten op die Babyboom Beurs? De beurs richt zich zowel op wie babyplannen heeft als op wie al kindjes heeft.

Inspiratie opdoen 

Zo kan je volop inspiratie opdoen: van geboortekaartjes en doopsuiker tot hoe je de allerleukste kinderkamers kan inrichten. Je shopt er zelfs toffe kinderkleertjes! En wat dacht je van een heus testparcours voor buggy’s, zodat je zelf kan uittesten welk type buggy het best bij jullie past? 

Geloof ons vrij: je zal zonder twijfel met een hoofd vol ideeën weer buiten komen!

Nuttige info en workshops

Daarnaast krijg je ook een antwoord op talloze vragen, zoals hoe je je baby veilig kan vervoeren in de auto of hoe je je baby veilig laat slapen. En dat is niet alles: je kan er ook verschillende workshops volgen. Van borstvoeding over de dagelijkse uitdagingen met een pasgeborene tot het dragen van je baby of de basistechnieken van babymassage: je vindt zeker een workshop of conferentie die aansluit bij je interesses.

Shoppen 

Op de beurs is er een gang vol kinderwinkels ingericht. Van kinderkleding tot verzorgingsproducten en accessoires: je vindt er zeker je gading. Bovendien geniet je van uitzonderlijke kortingen. 

En last but not least zijn wij heel blij te kunnen aankondigen dat wij ook zélf aanwezig zullen zijn op de beurs met een keileuke pop-up shop van onze webshop. Kom zeker eens langs om ons unieke aanbod te bekijken en een praatje te slaan!

Praktisch 

De beurs vindt plaats van 14 tot 16 oktober in Brussels Expo. De beurs is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en er zijn voldoende parkeerplaatsen voor wie met de auto komt. 

Er is aan alles gedacht om ervoor te zorgen dat je bezoek ontspannen kan verlopen. Zo is er een kinderopvang voor als je even je handen vrij wil hebben, zijn er speciaal ingerichte ruimtes om je kindje te verschonen of eten te geven, kan je even uitblazen in de rusthoek en zijn er meerdere opties om je honger te stillen. 

Tickets kosten €12, en met de code SBB22 krijg je €3.50 korting

Meer info over de beurs vind je hier. Hopelijk tot dan?!
 

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes