meisje kerstboom

7 toffe én persoonlijke kerstcadeaus onder 25 euro (+ een unieke korting)

13/11/2023
Mamabaas
Door Mamabaas

De ene werkt met verlanglijstjes, maar vindt daar weinig verrassends aan. De andere pijnigt elk jaar weer de hersenen voor een fijn kerst- of eindejaarscadeau voor de gezinsleden of familie. Wat als we jullie eens inspiratie gaven voor een origineel en tegelijk hartverwarmend cadeautje? Met een fikse korting dan nog.

Persoonlijk cadeau hoeft niet duur te zijn

Vergeet de traditionele kerstcadeaus à la een pyjama, sokken, een sjaal en handschoenen of een waardebon. Een geschenk dat volledig gemaakt is op iemands maat doet vaak veel meer plezier. En zo’n cadeau hoeft niet per se veel geld te kosten.

7 geschenken onder 25 euro

1. Kussen met fotoprint

fotokussen

Knuffelbaar, dat is het woord dat helemaal past bij dit cadeautje. Een kussen met een foto van je kindje, jullie gezin, jij en je partner … Wat een toffe eyecatcher in het interieur.

En de kussenhoes kan je makkelijk afnemen en wassen in de machine op 30° C – altijd handig met kleine bengels in huis.

Voor €20,99 laat je zo’n origineel kussen (28x28 cm) maken.

2. Set leuke magneten

fotomagneten

Zelf ben ik een verzamelaar van koelkastmagneten. Wat kan ik zeggen: ik ben er gek op!

Wat is fijner dan een set magneten met je favoriete foto’s? Daarmee versier je de koelkast of een whiteboard met de allertofste herinneringen.

Een set van 9 magneten (5x5 cm) vind je voor €9,37.

3. Foto op canvas

foto op canvas

Een foto uitlichten in huis is altijd leuk. En het is nog stijlvoller als je die foto op canvas als wanddecoratie kan hangen.

Je kan hem laten leveren zonder een houten kader, of kiezen voor een bijzondere look en gaan voor een zwevende kader – favoriet!

Voor €19,49 prijkt jouw mooiste foto (40x30 cm) binnenkort aan iemands muur.

4. Bedrukte mok

mok met foto

De dag starten met een heerlijk dampende kop koffie of thee – in het geval van mama eerder een ijskoffie of -thee, maar kom – heerlijk! En het wordt nog heerlijker als je kan nippen van een mok met een gekke, lieve, grappige … foto op. Je kan er zelfs nog wat tekst bijvoegen om af te werken.

Goed om te weten: de foto vervaagt niet als je de mok in de vaatwasser stopt en je kan de mok ook perfect in de microgolfoven zetten – om je koude drankje op te warmen, mama ;-).

Een mok kan je laten bedrukken voor slechts €8,99.

5. Fotopuzzel

fotopuzzel

Maak een fotopuzzel met je mooiste moment. Het is de ideale manier om herinneringen op te halen en quality time te beleven.

Wat dacht je van een puzzel geproduceerd door specialist Ravensburger? Je ontwerpt hem in enkele minuten, maar je geeft iemand urenlang plezier cadeau.

Voor €22,94 (prijs met korting dankzij unieke code, zie verder) ontwerp je een fotopuzzel met 100 stukjes.

6. Fotokalender voor 2024

fotokalender

Laat iemand elke maand tegemoet gaan met de leukste foto’s van jullie samen of andere mensen die hem of haar dierbaar zijn.

Het garandeert zonder twijfel een glimlach om de mond telkens je naar iets plant of naar de kalender grijpt. Bijna dagelijks dus.

Voor €15,59 heb je al een exemplaar op A4-formaat.

7. Fotoboek met harde kaft

fotoboek

Zet je mooiste beelden en fijnste herinneringen extra in de kijker in een fotoboek.

Even een rustig momentje? Perfect om te bladeren en terug te blikken naar toffe tijden, grappige gebeurtenissen en warme ervaringen.

Een vierkant fotoboek (L) met harde kaft laat je maken voor €23,34.

UNIEKE korting van 40 % op je kerstcadeau

Je kerstcadeaus op tijd verzamelen? Zeker doen! Je kan dan ook genieten van een supermooie korting!

Bij albelli krijgen alle Mama Baasvolgers uitzonderlijk 40 % korting op alle fotokalenders en kaartjes, en 25 % korting op alle andere cadeau-ideetjes voor kerst (geldig tot en met 18 december 2023 – niet geldig op de verzendkosten).

Gebruik de code MBKERST en haal jouw mooiste persoonlijke kerstcadeau(s) in huis.

 

* Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met onze partner albelli. Meer info over ons advertentiebeleid vind je hier.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes