7717fi.jpg

De MiniMamaBoekenMarkt: onze boeken aan mooie ronde prijzen

26/10/2021
Mamabaas
Door Mamabaas

Wegens groot succes vorig jaar, herhalen we dit jaar met veel plezier onze ‘MiniMamaBoekenMarkt’. Je vindt onze boeken op de webshop nu aan mooie ronde prijzen. Zie je het bos door de bomen niet meer? Hierbij enkele aanraders met grote kortingen!

Voor mama’s en papa’s in spe

 1. Eten als je zwanger bent
  Het boek ‘Eten als je zwanger bent’ geeft een antwoord op al je vragen over voeding als voorbereiding op een zwangerschap, tijdens de zwangerschap en na de bevalling. Wat mag je nu wel en zeker niet eten? Met duidelijke info en herkenbare mama-verhalen. Je koopt het nu voor slechts €5!
 2. Little Black Book for moms
  ‘Het Little Black Book for moms’ is de ideale leidraad voor alle (toekomstige) fashionable mama’s. Vanaf het begin van je zwangerschap tot het eerste jaar na je bevalling krijg je handige styling tips voor jezelf én je kleintje. Met de favoriete mode-adresjes van Sofie Valkiers, tips voor leuke outfits en babyspulletjes en richtlijnen voor doopsuiker, inrichting van de babykamer en veel meer. Nu voor slechts €5!
 3. Het Voornamenboek
  Een mooie naam kiezen voor je kindje is geen gemakkelijke taak. Mama Baas to the rescue! In het Voornamenboek vind je een overzicht van meer dan 7.000 jongens- en meisjesnamen, met extra info. Wat is de betekenis, welke oorsprong heeft de naam, zijn er bekende mensen met die naam, … ? Nu voor slechts €7,5!

Voor kersverse mama’s

 1. 101 vragen van kersverse mama’s
  Hoe wen je aan je nieuwe leven mét baby? Moeders die pas bevallen zijn, kampen vaak met heel wat twijfels en wisselende emoties. Je hebt zoveel vragen … Lieve Van Weddingen geeft in ‘101 vragen van kersverse mama’s’ telkens een helder en genuanceerd antwoord met praktische tips. Nu voor slechts €5!
 2. De 100 meest gestelde vragen over borstvoeding
  Je goed informeren en voorbereid zijn, is cruciaal voor het slagen van borstvoeding. Veel problemen zijn simpel te vermijden of gemakkelijk op te lossen. Het boek ‘De 100 meest gestelde vragen over borstvoeding’ wil moeder eerlijke en praktische informatie geven. Met tips van experts, grappige anekdotes en ontroerende verhalen. Nu voor slechts €5!
 3. Het is een fase
  Dit boek geeft een antwoord op de vragen die elke vrouw zich stelt tijdens het eerste jaar na de bevalling. Met slimme no-nonsense info en adviezen van experts, maar ook met tips en herkenbare, grappige verhalen van mama’s. Nu voor slechts  €12,5!

Voor mama’s en papa’s

 1. Mama heeft alles onder controle
  In dit boekje vind je 65 grappige lessen voor mensen met kinderen. Over het moederschap zoals het écht is, met alle fantastische en magische, maar soms ook minder leuke kantjes,  vanaf de babyfase tot en met de kleutertijd. Nu voor slechts €5!
 2. De Mama Baas weekplanner
  Met De nieuwe Mama Baas weekplanner heb je op ieder moment een helder en onmisbaar overzicht van alle weekactiviteiten van elk gezinslid, van klein tot groot.  De planner kun je helemaal personaliseren met het vrolijke stickervel. Nu voor slechts €5!
 3. Start 2 Run
  In Start 2 Run bundelt Evy Gruyaert alle vragen die ze over de jaren kreeg en volgt ze week per week mee in je looptraining. Wat als je nog nooit gesport hebt? Hoe kies je de juiste loopschoen? Wat is een goede hartslag? Het boek volt je persoonlijke traject en biedt algemene en wetenschappelijk onderbouwde informatie over lopen. Net zoals de app, maar nog uitgebreider. Nu voor slechts €5!

Voor de allerkleinsten

 1. Ik zie, ik zie wat jij niet ziet en de kleur is …
  In de leuke boekjes van ‘Ik zie, ik zie’ kan je kindje zelf een verzameling maken van de mooie, nutteloze, absurde en smerige dingen in zijn of haar lievelingskleur: blauw, groen, roze of geel. Nu voor slechts €3!
 2. Speelplezier voor de allerkleinsten (1 tot 2 jaar)
  Heeft je peuter behoefte aan iets meer uitdaging en weet je zelf niet wat er allemaal kan? In ‘Speelplezier voor de allerkleinsten (van 1 tot 2 jaar)’ vind je voor elk kindje wat wils. Knutsel, kook, kleur, speel ... op het niveau van je peuter. Nu voor slechts €3!
 3. Speelplezier voor de allerkleinsten (van 2 tot 3 jaar)
  Heeft je peuter behoefte aan iets meer uitdaging en weet je zelf niet wat er allemaal kan? In ‘Speelplezier voor de allerkleinsten (van 2 tot 3 jaar)’ vind je voor elk kindje wat wils. Knutsel, kook, kleur, speel... op het niveau van je peuter. Nu voor slechts €3!

Voor grotere kinderen

 1. Mijn kind verveelt zich nooit
  Heeft je kind last van acute verveleritis? Of zit jij door je entertainmentinspiratie heen? Geen paniek, ‘Mijn kind verveelt zich nooit’ staat barstensvol EHBV-ideeën (Eerste Hulp Bij Verveling). Het beste anti-verveelmedicijn voor kinderen tussen 3 en 10 jaar! Nu voor slechts €5!
 2. My friends (Stien Edlund)
  In dit vriendenboekje ontdekt je kind meer over zichzelf, zijn/haar vrienden én de populaire Tiktok-ster Stien Edlund. Nu voor slechts €2,5!
 3. Kampboekje
  In dit Kampboekje, een leuke blocnote, kan je kindje al zijn of haar kampavonturen bijhouden als in een soort dagboek, zodat jij er achteraf in geuren kleuren over kan lezen. Hoe leuk is dat? Nu voor slechts  €0,99!

Voor quality time met de kinderen

 1. Ik ga op reis en ik neem mee … de kinderen
  Dit boek is de ultieme gids voor families met reiskriebels. Of je nu houdt van verre, avontuurlijke reizen of liever dicht bij huis op vakantie gaat, reizen met kinderen is sowieso een ervaring. Waar moet je rekening mee houden? Hoe bereid je je kind voor? Wat als je kind ziek wordt? In deze handige wegwijzer vind je praktische informatie, tips & tricks én persoonlijke en inspirerende verhalen van andere gezinnen. Nu voor slechts €5!
 2. Papieren bloemen
  In dit kleurrijke knutselboek leer je hoe je zelf de mooiste bloemen uit crêpepapier maakt. Aan de hand van duidelijke uitleg en veel stap-voor-stapfoto’s kan iederen de meest originele bloemen knutselen. Nu voor slechts €7,5!
 3. Mijn kind bakt graag
  Ook van die kleine snoepers in huis die altijd wel een koekje of een plak cake lusten? Dat smaakt dubbel zo goed als ze alles zélf uit de oven kunnen toveren! In ‘Mijn kind bakt graag’ vinden kleine banketbakkers 20 recepten, stap voor stap uitgelegd. Nu voor slechts €5!

 

Deze boeken en nog veel meer vind je allemaal hier.