7909fi.jpg

Doe mee aan onze grote Foto-Opruim-Op-Gsm Challenge + WIN €50 en krijg een UNIEKE KORTING op een fotoboek

28/01/2022
Mamabaas
Door Mamabaas

Ik tel: 16 491 foto’s op mijn gsm … Ahum, niet erg praktisch als je een specifiek beeld zoekt. Laat staan als je eens wil terugbladeren om herinneringen op te halen. Zo tussen al die screenshots, foto’s van niet te vergeten dingen en probeersels van de kinderen. Hoog tijd om er mij aan te zetten en dat lang geplande fotoboek te maken! Join me, will you?

Oké, we zijn intussen bijna een maand ver in het nieuwe jaar. Maar onder het motto ‘beter laat en van die dingen’ ga ik van start met een nieuw goed (foto)voornemen.

Bye bye excuses

Ik beken: ik maak massa’s foto’s. Overal waar ik kom. En vooral massa’s foto’s van de kindjes. En ja, ik vind die elke keer de moeite waard. Ik wil geen enkel fijn moment verloren laten gaan.

Oké, ik geef het ook toe: misschien maak ik net iets té veel foto’s. Altijd op zoek naar dat ene perfecte kiekje? That’s me! Dus ik heb een uitpuilende digitale fotoverzameling. Die dringend wat structuur kan gebruiken.

Stap 1: weg met die excuses om er mij aan te zetten. Geen tijd? Oh jawel. Geen goesting? Die komt wel – hopelijk ;-). Scrollen is handiger? Niet als je er een halfuur mee bezig bent elke keer. Volgend weekend? Nope, jij eeuwige uitsteller, nu!

#FOOGchallenge, doe mee en WIN €50 op Mama Baas Shopt

Ik weet: een goed voornemen houd je makkelijker vol als je het in groep doet. Gaan lopen, fitnessen of zwemmen …  als je het samen met een vriendin of meerdere vriendinnen doet, motiveert dat extra. Je pept elkaar op als je wat dreigt te slabakken.

Dus! Ik heb jullie nodig. Ik durf al eens een slabakker te zijn ;-). Help mij om mijn goede voornemen vol te houden. Wat dat voornemen precies is? Komaf met die gigantisch ongestructureede verzameling foto’s op mijn telefoon en computer. Jep, vanaf nu wil ik herinneringenbladerbaar vastleggen. En om samen met de kindjes gezellig in de zetel te kunnen bekijken – eens wat anders dan schermtijd ;-).

Laten we sámen die gsm eens wat vrijer maken. Toch lastig dat je elke keer geheugenruimte moet vrij maken als je een app wil installeren, juist? Doe mee aan onze grote Foto-Opruim-Op-Gsm Challenge, #FOOGChallenge. 

Maak net zoals ik een fotojaarboek van 2021 met albelli - met je unieke code (zie hieronder) krijg je zelfs nog een stevige korting van -30 %. Jep, binnenkort deel ik het resultaat op onze sociale kanalen. Deel jij dan ook jouw resultaat met ons? Stuur ons een foto of filmpje door van je resultaat. Er hangt trouwens een mooi extraatje aan. De 5 leukste inzendingen krijgen een waardebon van €50 voor een aankoop op Mama Baas Shopt!

Ik ben dan al begonnen hé

Ik ben intussen begonnen aan mijn fotojaarboek. Gelukkig biedt albelli verschillende vooraf bepaalde ontwerpen aan. Want we gaan eerlijk zijn: 1. ik heb in 2022 niet plots een zee van tijd of – ik zeg maar wat – kinderen die me een volledig uur met rust laten. En 2. niet altijd inspiratie voor een super origineel ontwerp.

Vermeldde ik al het criterium ‘snel’? Ik blink niet echt uit in geduld, oeps :-). Wel, snel en eenvoudig zette ik er dus een selectie van foto’s uit 2021 van ons bonte gezin in. Volledig aan te passen aan mijn smaak trouwens, ook met zo’n themaboek.

Heel handig is dan ook de Smart Assistent bij albelli. Je kiest gewoon je formaat en laadt je foto’s op. De tool doet de rest. Hij kiest de mooiste foto’s uit en dubbele of mindert kwalitatieve of onscherpe beelden slaat hij over. Over de indeling hoef je niet te piekeren. Druk op de knop en hop, die wordt gemaakt. Waarna jij nog kan finetunen als je wil: volgorde aanpassen, kleuren veranderen, tekstje toevoegen …

Voor de supercreatievelingen: geen nood, je kan zelf volledig van scratch beginnen en je heel eigen ontwerp maken met fotoboekprogramma!

Nu ik toch bezig ben, maak ik er meteen een leuke fotokalender bij – jaja, I’m on a roll hoor! Er zijn tenslotte nog 11 maanden in dit jaar. Eentje voor bij ons thuis, maar ook eentje voor oma en opa, en superoma (mijn grootmoeder).

UNIEKE KORTING voor Mama Baas: -30 % op je fotoboek

Goesting gekregen om je mooiste herinneringen, grappigste beelden en fijnste foto’s te verzamelen in een fotoboek? En mij dus ook wat te steunen in mijn goede voornemen :-). Dan is het nu het ideale moment. Want bij albelli krijgen alle Mama Baasvolgers uitzonderlijk 30 % korting op alle formaat fotoboeken als welkomstgeschenk (geldig tot en met 13 maart 2022).

Klik hier en gebruik de unieke code JAARBOEK30MB. Veel ‘fotoplakplezier’!

 

 

* Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met onze partner albelli. Meer info over ons advertentiebeleid vind je hier.