6268fi.jpg

Het rouwt in jou: een prachtig hulpboek voor wie een kindje verliest

24/10/2019

Je kindje verliezen … Het doet je wereld op z’n grondvesten daveren en het laat de grond onder je voeten wegzinken. Christine Vandenhole, mama van Berre*, vroedvrouw en oprichtster van het Berrefonds, bundelde haar ervaring en kennis in een hulpboek voor iedereen die van dichtbij of iets verder geconfronteerd wordt met het verlies van een kindje.

Het rouwt in jou is een prachtig en warm hulpboek geworden, dat een houvast probeert te bieden op een moment dat er geen houvast meer lijkt te bestaan. Je krijgt er bruikbare en concrete tips en checklists, maar ook eerlijke getuigenissen. Het resultaat is een pakkend en toegankelijk boek vol troost, steun en hoop.

Rouwen, hoe doe je dat? Hoe help je je andere kinderen om met dat verlies om te gaan? Hoe ga je om met schuldgevoelens? En wat als je opnieuw zwanger wordt? Dat zijn maar enkele van de onderwerpen waar uitgebreid aandacht aan wordt bestaat.

Het boek richt zich overigens zowel tot ouders die geconfronteerd worden met het verlies van hun kindje als tot hun omgeving. Want hoe kan je je broer/zus/dochter/vriendin/collega/… écht helpen en steunen wanneer die een kindje moet afgeven?

Het rouwt in jou

Meer lezen?

Meer info over het boek vind je hier.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes