6362fi.jpg

Jingle bells: 10 leuke cadeau-ideeën voor mama’s!

5/12/2019
Mamabaas
Door Mamabaas

Nu Sinterklaas terug naar Spanje is, mogen we ons stilaan beginnen opmaken voor Kerstmis. Heerlijk: de kerstboom, de gezellige lichtjes, … En natuurlijk mogen ook de kerstcadeautjes onder de kerstboom daarbij niet ontbreken. Ben je nog op zoek naar leuke cadeau-ideeën, voor jezelf, je mama, je (schoon)zus of je vriendin? Wij zetten wat ideeën op een rijtje!

Onze top 5 van ideeën waar je altijd mee scoort

 1. Belevenis
  Wijn proeven, lekker uit eten gaan of wellness: zalig! En het wordt nóg leuker als je het niet zelf hoeft te betalen. Het perfecte cadeau dus voor onder de kerstboom!
 2. Foto’s
  Foto’s zijn altijd leuk, zeker als mama. Want die kleintjes worden zó snel groot, en wat is er dan leuker dan af en toe herinnerd te worden aan de mooiste momenten, hun guitige glimlach en hun schattigste snoet? Met een gepersonaliseerd fotocadeau scoor je dus altijd. Wat dacht je van een fotokalender, een grote fotocollage voor aan de muur of een muismat-met-foto?
 3. Parfum
  Toegegeven, het is misschien een beetje cliché. Maar met een lekker geurtje kan je niks misdoen, en het blijft gewoon leuk, toch?
 4. Bloemen
  Met een boeketje bloemen fleurt je huis meteen op. Een bloemenabonnement is dan ook een heel leuk cadeau: elke week of elke maand opnieuw breng je wat kleur én geur in huis. Wedden dat je daar elke keer weer meteen een goed humeur van krijgt?
 5. Kleren
  Shop til you drop, zeggen ze. Maar als mama betekent dat nogal vaak dat de kleerkasten van de kinderen uitpuilen en dat je jezelf weleens vergeet. Hoog tijd om daar verandering in te brengen! Een bon van je favoriete kledingwinkel is dus een goed idee – zo ben je wel verplicht om voor jezelf te gaan shoppen en eens níet voor de kinderen ;-). Of waarom niet eens een bon voor styling, voor als je niet goed weet wat jou nu eigenlijk het beste staat?

Onze top 5 uit onze webshop

 1. Sweater
  Onze sweaters zijn ongetwijfeld een schot in de roos. ‘Mom Wow’ of ‘Chilll’, wat vind jij de leukste?
  Hou onze webshop trouwens in de gaten, want binnenkomt komen er nog nieuwe sweaters bij met #momlife en 'living in the mom-ent'! 

 1. Koffiemok
  Het leven als mama, daar hoort koffie gewoon bij. En die koffie smaakt nog net iets beter als je die uit een supertoffe koffiemok kan drinken, met een quote die helemaal bij dat leven past. Geen nood, ‘Het is een fase’!

 1. Armbandje
  Een armbandje is altijd een leuk idee. Zo blijft ons armbandje met ‘mama’ of ‘plusmama’ (!) in Morsecode een toppertje. Of ben je meer fan van ‘To the moon’ ‘and back’?

 1. Mealplanner
  Een voorbereide mama is er twee waard. En dankzij deze superhandige en keimooie mealplanner op whiteboard komt jij helemaal voorbereid aan de start. Je noteert voor de hele week wat jullie gaan eten, en er is ook ruimte voorzien om een boodschappenlijstje aan te leggen. Handig!  
Mealplanner

scheurkalender
 1. Scheurkalender
  Elk jaar weer een toppertje: onze scheurkalender voor het nieuwe jaar! Elke dag word je getrakteerd op een toffe, grappige, herkenbare of ontroerende quote. Een heel jaar plezier verzekerd!

Heb je nog meer inspiratie nodig? Ook voor papa's en kinderen zetten we de leukste ideetjes op een rijtje! 

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes