6369fi.jpg

Jingle bells: 10 leuke cadeau-ideeën voor papa’s!

6/12/2019
Mamabaas
Door Mamabaas

Nu Sinterklaas terug naar Spanje is, mogen we ons stilaan beginnen opmaken voor Kerstmis. Heerlijk: de kerstboom, de gezellige lichtjes, … En natuurlijk mogen ook de kerstcadeautjes onder de kerstboom daarbij niet ontbreken. Ben je nog op zoek naar leuke cadeau-ideeën, voor je man, je papa of je (schoon)broer? Wij zetten wat ideeën op een rijtje!

Onze top 5 van ideeën waar je altijd mee scoort

 1. Etentje
  De liefde van de man gaat door de man, nietwaar. En dat lekker eten smaakt nog zo goed als je het zelf niet hoeft klaar te maken, maar lekker op restaurant kan. Met een restaurantbon scoor je dus altijd (en jij mag lekker mee, dus win-win ;)).
 2. Biermand
  Mannen weten waarom, naar het schijnt ;-). Al zijn favoriete bieren in een mand, of een mand met allemaal nieuwe bieren om te ontdekken: altijd een goed idee!
 3. Adrenalinekick
  Waarom geef je niet eens een ervaring cadeau? Eentje waar hij altijd al van gedroomd heeft, of dat nu een ritje met een Ferrari is of gaan bungeejumpen.
 4. Wellness
  Meer fan van ontspanning dan van adrenaline? Dan is een dagje sauna ook altijd een goed idee!
 5. Gezelschapsspel
  We spelen een spel vanavond! En voor de verandering eens geen kinderspelletje (al kan dat ook leuk zijn!), maar eentje voor volwassenen. De slimste mens, Dixit of Time’s Up: fun verzekerd!

sweater

Onze top 5 uit onze webshop

 1. Sweater
  De perfecte sweater voor trotse papa’s: die zit niet alleen heel comfortabel, maar is ook een echte eyecatcher. D-adventure!
  Pssst, hou onze webshop in de gaten, want binnenkomt komen er ook ‘Legendaddy’ sweaters ;-).

 1. Armbandje
  Een stoer armbandje in het zwart voor papa is het geknipte accessoire. En voor pluspapa zijn er de toffe armbandjes in morsecode!

whiskyglazen
 1. Whiskyglazen
  Papa verdient weleens een rustig momentje om te genieten van een lekkere whisky. En die smaakt nog net iets beter in onze prachtige whiskyglazen met opschrift: ‘Daddy, you deserve a drink’ of ‘Make mine a double’. Jaja, daddy rocks!

thermos
 1. Thermos
  Koffie is altijd een leuk idee, ook voor papa’s. En omdat die kleintjes er weleens voor kunnen zorgen dat je zelden je koffie warm kan opdrinken houdt deze thermos je koffie lekker warm, urenlang zelfs als dat moet. De leuke quote 'Vraag het aan mama' maakt 'm helemaal af!

pyjama
 1. Pyjama
  Zalig, een pyjama die zo comfortabel zit dat je er het hele weekend in zou willen rondlopen en die nog eens mooi is ook. En nog leuker wordt het als je gaat voor matching pyjama’s voor het hele gezin!

Nog meer inspiratie nodig? Ook voor mama's en kinderen zetten we de leukste ideetjes op een rijtje! 

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes