6366fi.jpg

Jingle bells: 10 leuke cadeau-ideeën voor kinderen!

5/12/2019
Mamabaas
Door Mamabaas

Nu Sinterklaas terug naar Spanje is, mogen we ons stilaan beginnen opmaken voor Kerstmis. Heerlijk: de kerstboom, de gezellige lichtjes, … En natuurlijk mogen ook de kerstcadeautjes onder de kerstboom daarbij niet ontbreken. Ben je nog op zoek naar leuke cadeau-ideeën voor je kids? Wij zetten wat ideeën op een rijtje!

Onze top 5 van ideeën waar je altijd mee scoort

 1. Abonnement op pretpark of dierentuin
  Na de komst van de Sint hebben de kinderen meestal al een overdosis speelgoed gekregen. Bovendien is het bewezen dat je een kind meer plezier doet met een leuke ervaring dan met materiële zaken. Samen een uitstapje maken, daar wordt iedereen blij van. Door een abonnement te nemen op een pretpark of dierentuin kunnen jullie een heel jaar lang genieten. Is zo’n abonnement te duur, dan kan je uiteraard ook gewoon tickets geven!
 2. Knutselgerief
  De meeste kindjes vinden het leuk om creatief bezig te zijn, en knutselgerief heb je nooit genoeg. Dat hoeft ook niet duur te zijn, met simpele dingen als gekleurd papier, wiebeloogjes, glitterlijm, stempels of pluimpjes zijn kinderen vaak uren zoet. En niets leuker toch dan kinderen die hun fantasie helemaal de vrije loop laten gaan?
 3. Centjes
  Het is in veel families traditie om een ‘Nieuwsjaarscent’ te krijgen. Of het nu is om te sparen voor één groot cadeau of om te sparen voor de toekomst, een spaarcentje is altijd een goed idee. En natuurlijk gaan wij mee met onze tijd: zo’n centje geven kan je eenvoudig doen via de Yongo-app. Zo brengt dat geld ook meteen iets op – veel interessanter dan dat spaarvarken op hun kamer!
 4. Tickets voor films of concerten
  Samen genieten van een mooie film of concert? Superleuk, en je kinderen houden er ongetwijfeld heel mooie herinneringen aan over. Dus waarom eens geen bioscooptickets onder de kerstboom leggen? Of je zoon of dochter verrassen met tickets voor een concert van K3 / LikeMe / Harry Styles / … ?
 5. Interieurspulletjes
  Kinderen vinden het fijn om van hun kamer echt een plekje voor zichzelf te maken. En het zit ‘m daarbij in de details: een mooi nachtlampje, een tof kader aan de muur of een supercoole zitzak.

Onze top 5 uit onze webshop

 1. Sweater
  Hoe schattig zijn deze sweaters voor je kroost? Mini, Midi en Maxi: zalig gewoon! Daarbij heb je telkens de keuze tussen een rode uitvoering of een groene.

 1. Pyjama
  Het is een klassiekertje: een pyjama voor Kerst. De pyjama’s van Snurk zien er niet alleen superleuk uit, ze zijn ook duurzaam en kwalitatief. En: matching pyjama’s zijn toch gewoon überschattig?

 1. Dekbed
  Nog zo’n klassiekertje: een dekbed. Met deze dekbedden van Snurk waant je kleine schat zich een echte astronaut, prinses, zeemeermin, … Zoete dromen gegarandeerd!

speelmat
 1. Opbergtas speelgoed
  Superhandig: een speelmat en opbergtas voor speelgoed in één. Eerst lekker spelen, daarna gemakkelijk opruimen. En het stimuleert je kind meteen om zelf op te ruimen!

Nijntje
 1. Knuffel
  Deze Nijntjesknuffel wordt ongetwijfeld de nieuwe beste vriend van je kleine schat. De knuffel bestaat in 6 verschillende kleuren, is lekker zacht en dus ideaal om mee te knuffelen, én het is een mooie eyecatcher in de kinderkamer. Win-win!

Nog meer inspiratie nodig? Ook voor mama's en papa's zetten we de leukste ideetjes op een rijtje!