lezen naast kerstboom

Jingle bells: de leukste boeken uit onze webshop voor onder de kerstboom (mét korting)

14/12/2022
Mamabaas
Door Mamabaas

We mogen ons stilaan weer beginnen opmaken voor Kerstmis. Heerlijk: de kerstboom, de gezellige lichtjes, … En natuurlijk mogen ook de kerstcadeautjes onder die kerstboom daarbij niet ontbreken. Boeken zijn daarbij altijd een top-idee, en wij hebben op onze webshop heel wat leuke boeken in petto! We zetten een paar ideeën op een rijtje. Enneh ... We hebben ook een kortingscode! 

1. De Papa handleiding

Arno Van de Velde, aka Arnoleon, wil zijn kennis, ervaring en inzichten over het ouderschap op een grappige manier delen in De Papa Handleiding.  Daarbij schuwt hij geen enkel thema en bezorgt hij je, naast een grote dosis humor, ook echte tips.

De papa handleiding

2. Mijn grote mijlpalenboek 

In Mijn Grote Mijlpalenboek vind je 45 (slaap-)mijlpalen in het eerste levensjaar. De eerste nacht doorslapen, de eerste slapen zonder speentje, de eerste keer naar opvang of de eerste verjaardag: het komt allemaal aan bod!

Naast de mooie illustraties en leuke mijlpalen, krijg je ook telkens een handige slaaptip of interessant weetje van slaapcoach Nathalie Schittekatte. En daarnaast is er ook voldoende ruimte voor eigen herinneringen, zodat het meteen ook een soort dagboek wordt. 

Mijlpalenboek

3. Mijn peuter speelt 

Je kleintje bezig houden is niet altijd even eenvoudig, maar dankzij dit boek heb je een heleboel ideeën bij de hand. Mijn peuter speelt bevat 60 leuke en creatieve spelletjes voor je peuter en kleuter. Sommige zijn heel eenvoudig, andere vragen iets meer voorbereiding, maar fun voor je peuter is verzekerd!

mijn peuter speelt

4. Nooitgedachtland 

Nooitgedachtland is er voor gezinnen, koppels, vriendengroepen, drukbezette mensen met weinig tijd ... die graag op stap gaan, originele dingen ontdekken, maar liever het opzoekwerk overslaan. Vanessa Sanders bezorgt je oneindig veel inspiratie voor uitstapjes binnen de Benelux. Alle uitstapjes zijn geschikt voor kinderen, maar ook als ouder is dolle pret gegarandeerd. Een korte activiteit of liever met een hapje en overnachting erbij? Alles komt aan bod!

Nooitgedachtland

5. Allesetertjes 

Ooit al gehoord van de gastronomische gouden tijd? Kleintjes tussen de leeftijd van 6 maanden tot 2,5 jaar staan open voor een heleboel nieuwe smaken en texturen. De 'nee-ik-lust-dat-niet-fase' laat nog even op zich wachten en daar moet je volop van profiteren. Het is de ultieme ontdekkingsfase en daarom het perfecte moment om een baby gezond te leren eten. Handige tip: door ze nu kennis te laten maken met zo veel mogelijk smaken, kleuren en texturen, zullen ze later meer lusten. 

Aurélie D'Hulst, oprichtster van Sienna & Friends, bundelde al haar kennis over nutritionele opvoeding en smaakontwikkeling in Allesetertjes. Het boek bevat 75 recepten voor baby's en peuters en vooral om samen als familie van te genieten.

allesetertjes

6. On Adventure with Dad 

Kenny Deuss is de man achter het humoristische Instagramaccount On Adventure with Dad waar hij wekelijks zijn volgers aan het lachen brengt met een hilarische foto over het vaderschap.

Elke dinsdag staat deze toegewijde vader er namelijk alleen voor om voor de kinderen te zorgen.
Zijn vriendin vraagt dan telkens om een foto door te sturen. Zo kwam Kenny op het idee om zijn dochtertjes in de grappigste situaties te fotoshoppen en zijn lief te doen schrikken. Uit alle uithoeken van de wereld volgen ze de gefotoshopte avonturen van Kenny met zijn dochters Alix en Aster.

In het gelijknamige boek On Adventure with Dad bundelde hij zijn meest hilarische foto's aangevuld met een groot aantal nooit eerder getoonde beelden. Hij vult de foto's aan met 'tips' voor papa's, met een grote dosis van zijn typische droge humor.

On adventure with dad

7. Knutsel mee met congé bricolé 

Knutselen is supercool! Het draait om samen plezier maken en al spelend bijleren. Zo maak je mooie herinneringen én train je het creatief denken van een kind. Door te knutselen ontwikkelen kinderen ook veel meer dan enkel motorische vaardigheden: ze ontdekken op een speelse manier de verschillende eigenschappen van materialen, ruimtelijk inzicht en oplossend denken.

Line deelt in Knutsel mee met Congé Bricolé eenvoudige tips om snel en op een laagdrempelige manier samen creatief aan de slag te gaan. Ze ontwikkelde meer dan 40 vrolijke knutselwerkjes rond 5 verschillende thema's en legt de verschillende technieken stap voor stap uit.

Congé Bricolé

En pssssst, nog een kleine tip! Met de code MBADVENT422 krijg je momenteel 10% korting op je aankoop uit onze boekencollectie! De code is geldig t.e.m. 24 december. 

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes